Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fata de 13 ani din Sighetu Marmaţiei, preluată de DGASPC. Bărbatul alături de care a fost găsită nu are antecedente penale

Your browser doesn't support HTML5 video.

Adolescenta în vârstă de 13 ani din judeţul Maramureş dată dispărută şi găsită după o săptămână într-o locuinţă din Sighetu Marmaţiei se află într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Maramureş.

„S-a instituit o măsură de protecţie de către instituţia noastră vizavi de minoră. Ea este în siguranţă la acest moment, într-un centru al DGASPC Maramureş. Organele abilitate îşi fac treaba şi vor stabili ceea ce s-a întâmplat şi răspunderile aferente. Dacă o să ajungem la concluzia că în familia minorei lucrurile sunt în regulă, va fi redată familiei. Trebuie să vedem cauzele care au dus (la plecarea fetei – n.r.) condiţiile care au dus la aceatsă situaţie, sunt nişte lucruri de stabilit”, a declarat marţi pentru News.ro, directorul DGASPC

Acesta a precizat că măsura de protecţie este „o procedură standard”.

„Se ocupă specialiştii noştri de minoră”, a adăugat Silviu Ungur.

Un bărbat de 34 de ani, care a fost găsit împreună cu fata într-o locuinţă mizeră din Sighetu Marmaţiei, a fost reţinut, sub acuzaţia de act sexual cu un minor.

Citește și
fata Sighet
Cine este bărbatul alături de care a fost găsită copila din Sighetu Marmației. „Nu-i prima care a trecut prin mâinile lui”

Surse judiciare au declarat, marţi, pentru News.ro, că nu are antecedente penale, pe numele său existând în lucru un dosar penal pentru o infracţiune la regimul rutier.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult