Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță și mătușa ei sunt în comă după ce femeia s-a dat pe piele cu o substanță toxică și apoi a luat-o în brațe

Your browser doesn't support HTML5 video.

O fetiţă de numai doi ani şi mătuşa ei sunt în comă, la spitalul din Oradea, după un gest nesăbuit.

Femeia s-a dat pe piele cu o substanţă toxică, apoi a luat-o în brațe pe cea mică. La spital au ajuns şi sora fetiţei, de patru ani, precum şi mama fetelor.

Mătuşa fetelor avea o mâncărime pe piele şi a crezut că scapă de simptome dacă foloseşte o substanţă organo-fosforică - un insecticid destinat de fapt plantelor. La scurt timp s-a apropiat de fete şi pe cea mică a luat-o în brațe. A fost suficient ca atât copilele, mama lor şi mătuşa să înceapă să se simtă foarte rău.

Au ajuns la spital însă doar mama şi fetiţa mai mare au răspuns mai bine tratamentului. Cea mică şi mătuşa sunt însă în comă, iar medicii sunt rezervați în ceea ce priveşte evoluţia lor. Cele două au avut un contact mai mare cu acel insecticid care, potrivit medicilor, atacă toate organele interne.

Medicii de la terapie intensivă din Oradea fac toate eforturile să salveze viaţa celor patru.

Citește și
animale
Stăpânii de animale, din ce în ce mai generoși când vine vorba de prietenii necuvântători. „Îi oferim ce-i mai bun”

Recent, o fetiţă de trei ani din Iaşi, spălată de mamă pe cap cu o soluţie pentru deparazitarea animalelor, a intrat în moarte cerebrală. Fetiţa a ajuns în stare gravă la spital, împreună cu sora ei în vârstă de patru ani, după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanță toxică folosită, în mod normal, pentru deparazitarea animalelor.

Iar la începutul lunii ianuarie, o mamă şi cei şapte copii ai săi au fost aduşi în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, după ce s-au spălat cu o soluţie de uz veterinar. Mai precis, au folosit pe cap şi piele un produs folosit pentru curățat lâna de pe oi. Femeia şi unul din copii au ajuns la Terapie Intensivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult