Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Două femei din Sibiu care au furat banii de operație ai unui copil din Teleorman au returnat aproape întreaga sumă la poliție

Două femei din Sibiu care au furat luni 8.000 de lei de la o familie din Teleorman, bani pe care aceasta îi avea pentru operația copilului, s-au dus marți la poliție și au returnat aproape întreaga sumă.

 

Două femei, bănuite că au furat luni 8.000 de lei dintr-un bagaj lăsat nesupravegheat pe o stradă din centrul istoric al Sibiului, au returnat aproape toţi banii, marţi, la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ, Elena Welter.

Publicația Tribuna scrie că banii se aflau într-o geantă pe care o familie sosită din Teleorman o lăsase pentru câteva momente nesupravegheată pe trotuar, în fața pensiunii unde se caza.

Cei 8.000 de lei erau destinați unei operații chirurgicale pe care copilul familiei urma să o efectueze la un spital privat din Sibiu.

Citește și
bar plutitor
Un bărbat beat din Florida a furat un bar plutitor. Reacția autorităților

 

Hoațele au returnat 7.800 de lei din cei 8.000 furați

 

"La data de 18 ianuarie, în jurul orei 15,30, un bărbat a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras suma de 8.000 de lei aflată într-un bagaj lăsat nesupravegheat pentru scurt timp pe strada 9 Mai din municipiul Sibiu. În cauză, la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu, Biroul de Investigaţii Criminale, s-a constituit un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunii de furt, iar în urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, s-a reuşit identificarea a două sibience, în vârstă de 45, respectiv 50 de ani, bănuite de săvârşirea faptei. Mai mult decât atât, în cursul acestei dimineţi, cele două femei s-au prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu unde au returnat suma de 7.800 de lei", a explicat Elena Welter.

Potrivit reprezentantului IPJ Sibiu, "cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea identificării şi documentării întregii activităţi infracţionale a celor două persoane".

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult