Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Banchet de clasa a 8-a, încheiat la spital. Două fete de 14 ani au băut alcool până au leșinat, în afara restaurantului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bal de absolvire a clasei a opta la o școală din Otopeni s-a încheiat la spital pentru două eleve, care au leșinat la petrecere și au fost luate cu ambulanța.  

Polițiștii din Otopeni fac verificări după balul de absolvire a clasei a 8-a al Liceului Teoretic Ioan Petruș din Otopeni, după ce două tinere de 14 ani au leșinat în timpul petrecerii.

La fața locului au sosit mai multe ambulanțe care le-au acordat îngrijiri fetelor, după care le-au transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, unde au rămas internate peste noapte. În acest moment, ele se simt bine. De altfel, au participat luni la cursuri.

Una dintre fete a povestit prietenelor sale că nu-și amintește nimic din ce s-a întâmplat în timpul acelei petreceri, însă din informațiile pe care am reușit să le adunăm până în acest moment, se pare că cele două tinere, împreună cu un alt coleg, ar fi consumat alcool puternic în afara restaurantului în care s-a petrecut această petrecere de absolvire.

De altfel, balul s-a desfășurat în baza unui contract încheiat între unul dintre părinții elevilor de clasa a 8-a și un local de lux din Otopeni.

Citește și
criminal botosani
Bărbatul din Botoșani care și-a ucis nepoata dă vina pe alcool pentru fapta sa. Unde s-a dus după ce a omorât-o

În acel contract era specificat foarte clar faptul că este interzisă comercializarea băuturilor alcoolice pe toată perioada desfășurării acestui bal, iar administratorii localului spun că acest lucru s-a respectat, însă cei trei tineri ar fi consumat alcool puternic înainte de a participa la această petrecere, iar fetele au leșinat.

Este foarte important momentul în care polițiștii vor primi analizele toxicologice și analizele de sânge care au fost efectuate la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru a vedea dacă au fost consumate și substanțe interzise și în ce măsură s-a comis și o infracțiune în timpul acestei petreceri de absolvire.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult