Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi bărbați din Mureș, la un pas de înec într-un bazin cu lapte. Cum ajunseseră acolo

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie evitată la limită la o fermă de vaci din județul Mureș. Doi bărbați au fost la un pas de înec, după ce au căzut într-un bazin cu lapte.

Unul dintre ei voia să curețe rezervorul, iar administratorul a sărit să-l ajute. Din fericire, amândoi au fost salvați de pompieri. Șeful a fost transportat însă la spital.

Incidentul s-a petrecut vineri seară, în satul Chirileu, când unul dintre angajații fermei de vaci a vrut să curețe un bazin de lapte. Într-un moment de neatenție, a alunecat însă și a căzut în el. Alertat de strigătele bărbatului, administratorul a mers să-l ajute. Doar că și el a ajuns în rezervor. Oamenii din zonă au sunat imediat la 112.

Femeie: „S-au auzit salvările și copiii pe acolo pe stradă vorbeau”. La fața locului au ajuns repede pompierii, care i-au scos pe bărbați din bazin.

Sebastian Mocan, ISU Mureș: „Două victime extrase din bazin, bazinul era bazin de lapte. Erau conștiente, cooperante, au fost preluate de echipajele SMURD.”

Citește și
salvator
Ultimele imagini cu turistul care a încercat să salveze de la înec un copil și tatăl său, în Eforie Nord. Este dat dispărut

Muncitorul, în vârstă de 53 de ani, a refuzat să meargă spital. În schimb, administratorul fermei, un bărbat de 41 de ani, are nevoie de îngrijiri medicale. Era epuizat, după ce l-a susținut pe angajatul său, să nu se înece.

Dr. Andrada Bălaj, medic UPU Târgu Mureș: „Se află deocamdată sub investigații, este conștient, cooperant, așteptăm analizele în curs.”

Bărbatul a rămas în spital, sub supraveghere.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult