Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descinderi la persoane care ar fi incendiat utilajele unui fermier. Prejudiciul, estimat la un milion de euro

Your browser doesn't support HTML5 video.

Descinderi, marți dimineața, în Iași și Botoșani, într-un dosar penal cu un prejudiciu estimat la un milion de euro.

Polițiștii au făcut percheziții la mai multe persoane, care în luna mai ar fi dat foc mai multor utilaje ale unui fermier, cu scopul de a se răzbuna.

Polițiștii de la Investigații Criminale și cei de la Acțiuni Speciale au făcut percheziții în șase locații, în două comune din Iași și Botoșani.

Este vorba despre locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea sau participarea la săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere. La sfârșitul lunii mai, în comuna Frumușica, din Botoșani, pompierii erau chemați la un puternic incendiu, la o fermă.

Atunci au ars complet mai multe utilaje, printre trei tractoare și o semănătoare. Militarii au stabilit că incendiul fusese provocat intenționat.

Surse din ancheta declanșată ulterior spun că la a fost vorba de un conflict între doi fermieri, legat de niște terenuri. Unul dintre ei a decis să dea foc utilajelor celuilalt și a fost ajutat de câțiva complici.

Micul fermier acuzat are 33 de ani si este din judetul Botosani. El se afla deja în arest preventiv, într-un alt dosar, de furt de motorină.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult