Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a fost prins un curier care a înscenat o tâlhărie pentru a rămâne cu 18 mii de lei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un curier din Galaţi a înscenat că ar fi fost tâlhărit pentru a fura bani de la firma pentru care lucra.

Bărbatul de 32 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că, într-un cartier de la periferie, ar fi fost atacat de doi indivizi care i-ar fi luat aproximativ şapte mii de lei, dar l-ar fi lăsat şi fără sistemul electronic de plată pe care îl avea în dotare.

Bărbatul nu ştia însă că ceva l-a dat de gol şi, în doar câteva ore, poliţiştii au ajuns la concluzia că au de-a face cu o înscenare.

A fost o anchetă relativ simplă: poliţiştii au vizionat imaginile şi au înţeles că bărbatul îşi înscenase propria tâlhărie. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care el se duce în spatele maşinii şi începe să se trântească pe jos pentru a se răni şi pentru a-şi murdări hainele, astfel încât să fie credibil în fata poliţiştilor.

Abia apoi a sunat precipitat la 112. Poliţiştii, care au deschis iniţial dosar penal pentru tâlhărie, au aflat că respectivul curier a avut şi un complice, un adolescent de 17 ani.

Citește și
jaf
Român suspectat că a furat 260.000 € din bănci din Austria. Cum a fost prins

Prejudiciul, în valoare totală de 18 mii de lei, a fost recuperat în totalitate de la el. Cei doi sunt cercetaţi acum pentru delapidare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult