Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Criminalul din Onești, Gheorghe Moroşan, condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare. Ce pedeapsă a primit soția lui

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sentință definitivă în cazul bărbatului din Oneşti care a ucis doi muncitori nevinovați în urmă cu doi ani. El a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru omor calificat.

Soţia lui a primit o pedeapsă de 12 ani, pentru complicitate. Iar daunele morale pentru familiile victimelor ajung la 2 milioane de euro.

În aprilie 2021, Gheorghe Moroșan i-a luat ostatici pe doi muncitori. Îi găsise lucrând în apartamentul care îi aparţinuse, dar pe care îl pierduse în urma unei hotărâri judecătoreşti în 2010.

Moroşanu i-a legat pe bărbații care lucrau la renovarea apartamentului, şi a ameninţat că îi ucide, dacă nu primește înapoi locuința.

După ore întregi de negocieri, poliţiştii au intrat cu forţa în locuinta. Atunci, Moroşanu i-a ucis pe cei doi muncitori. În urma modului în care au intrevenit polițiștii, șefii lor din Bacău şi din Oneşti și-au pierdut funcţiile.

Citește și
Dan Pătatu
Dan Pătatu, ucis în apartamentul din Onești, a fost înmormântat. Oamenii sunt revoltați: ”Nu iau măsuri”

Acum, Curtea de Apel Bacău a menținut, dar cu titlu defintitiv, sentința dată de Tribunal, în octombrie anul trecut - 30 de ani de închisoare penttru Gheorghe Moroșan și 12 pentru soția sa.

În plus, familia Moroşanu a fost obligată de către judecători să plătească 2 milioane de euro familiilor celor doi muncitori.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult