Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copii torturați de tată aruncau bilete peste gard, cerând ajutor. Bărbatul îi ținea flămânzi și mânca friptură în fața lor

Copiii bătuți de tată într-un sat din Vaslui aruncau bilețele peste gard pentru a cere ajutor oamenilor, reiese din ancheta unui caz de o cruzime ieșită din comun. Mai mult, bărbatul își ținea cei 9 copii flămânzi și mânca friptură în fața lor.

 

Detalii înfiorătoare ies la iveală într-unul din cele mai șocante cazuri de violență familială din ultimul timp.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost joi arestat preventiv pentru 30 de zile, iar soția și cei 9 copii au fost securizați de poliție și Directia Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui, scrie Vremea Nouă.

Vecinii au dezvăluit situații șocante petrecute în casa groazei, din satul Sălceni, comuna Pochidia.

Aceștia au fost, de altfel, și cei care au alertat poliția, nemaisuportând să vadă cum bărbatul își tortura copiii și soția.

Citește și
Dosar penal în cazul tinerei lovite cu biciul de iubit
Dosar penal în cazul tinerei lovite cu biciul de iubit. Fata, obligată să pună mâna în jar

Martorii spun că, îngroziți de bătăile primite, copiii aruncau bilețele peste gard prin care cereau ajutorul oamenilor.

Bărbatul nu se limita la a-și bate soția și cei 9 copii, cu vârste cuprinse între un an și 15 ani.

Oamenii povestesc că individul obișnuia să-și tortureze și psihic copiii: îi ținea flămânzi și mânca friptură în fața lor.

 

Cumpăra special cozi de mătură pentru a-și bate copiii

 

Mai mult, bărbatul cumpăra special de la magazinul din sat cozi de mătură pentru a-și bate copiii.

„El mânca friptură în fața copiilor, iar aceștia mâncau mămăligă goală! Cumpăra de la magazin cozi de mătură ca să îi bată, până le rupea de copii! Ultima dată și-a bătut fata cea mare, de 15 ani, cu furtunul sau ceva cablu, că țipa săraca îngrozitor!”, spun oamenii din sat.

Bărbatul era atât de violent încât a sărit să-i bată și pe cei de la Protecția Copilului chemați de vecinii care au sesizat situația.

A fost nevoie de intervenția poliției, care l-a reținut pe individ, judecătorul hotărâns ulterior arestarea lui preventivă.

Copiii și soția în vârstă de 31 de ani au fost preluați de DGASPC Vaslui și plasați într-un centru pentru victimele violenței în familie.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult