Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Consumul de alimente ultra-procesate creşte riscul de moarte prematură

Your browser doesn't support HTML5 video.

Alimentele ultraprocesate pe care le mâncăm zilnic sporesc riscul de boli cardio-vasculare şi de moarte prematură.

Acest nou avertisment vine din partea a  doua studii separate efectuate în Franţa şi Spania şi publicate într-o revistă medicală.

Este vorba despre acele produse pe care fie le cumpărăm "de-a gata", fie trebuie să le gătim la microunde.

Gândiţi-vă la felurile de mâncare îngheţate la cele în conservă ori la cerealele îndulcite. Acestea conţin, în general, cantităţi mari de grăsimi, zahăr şi sare dar şi conservanţi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
Criza din Franța se adâncește
Criza din Franța se adâncește. Oamenii trec graniţa să cumpere benzină și mâncare

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult