Consumul de alimente ultra-procesate creşte riscul de moarte prematură
Alimentele ultraprocesate pe care le mâncăm zilnic sporesc riscul de boli cardio-vasculare şi de moarte prematură.
Acest nou avertisment vine din partea a doua studii separate efectuate în Franţa şi Spania şi publicate într-o revistă medicală.
Este vorba despre acele produse pe care fie le cumpărăm "de-a gata", fie trebuie să le gătim la microunde.
Gândiţi-vă la felurile de mâncare îngheţate la cele în conservă ori la cerealele îndulcite. Acestea conţin, în general, cantităţi mari de grăsimi, zahăr şi sare dar şi conservanţi.
Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!
Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!