Consumul de alimente ultra-procesate creşte riscul de moarte prematură
Alimentele ultraprocesate pe care le mâncăm zilnic sporesc riscul de boli cardio-vasculare şi de moarte prematură.
Acest nou avertisment vine din partea a doua studii separate efectuate în Franţa şi Spania şi publicate într-o revistă medicală.
Este vorba despre acele produse pe care fie le cumpărăm "de-a gata", fie trebuie să le gătim la microunde.
Alegeri 2024
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
Gândiţi-vă la felurile de mâncare îngheţate la cele în conservă ori la cerealele îndulcite. Acestea conţin, în general, cantităţi mari de grăsimi, zahăr şi sare dar şi conservanţi.
Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!
Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!