Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cisternă cu etanol răsturnată pe Valea Oltului, în urma unui accident rutier cu o mașină. Pericol major de explozie | FOTO

Your browser doesn't support HTML5 video.

O tragedie a fost la un pas să se întâmple ieri, pe Valea Oltului, după ce un șofer bulgar a intrat pe contrasens și a izbit o cisternă încărcată cu etanol.

Substanțele chimice s-au împrăștiat pe șosea, iar pericolul de explozie era mare, așa că traficul a fost imediat oprit și redirecționat. 

Mai bine de 10 ore, pompierii au răcit vehiculul răsturnat, cu apă și spumă. La fața locului a ajuns, în final, altă cisternă, care a preluat etanolul și abia apoi cea răsturnată a fost repusă pe roți. 

Drumul Național 7 a fost blocat pentru 14 ore, timp în care traficul s-a desfășurat cu dificultate pe rutele alternative. 

Iar pentru că șoferii și-au pierdut răbdarea, au avut loc mai multe tamponări ușoare, dar și un accident serios, în care au fost implicate 6 mașini. 

Citește și
ciclism
Tragedie în ciclism. Belgianul Tilj De Decker a murit la doar 22 de ani, după ce a suferit un accident la antrenament

Sâmbătă seara, la ora 22.00, circulaţia a fost reluată total pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, după mai mult de 13 ore după răsturnarea cisternei încărcate cu etanol în zona localităţii Zamfireşti, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Cisterna se răsturnase și prezenta scurgeri pe la un racord, după prima evaluare.

Pompierii nu au identificat victime. Traficul în zonă a fost oprit.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult