Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Circulația feroviară pe relația București-Brașov, oprită temporar în urma accidentului de la Poiana Țapului

Circulația trenurilor pe ruta București- Brașov a fost blocată temporar, duminică, 26 noiembrie, la prânz, după accidentul feroviar care a avut loc la Poiana Țapului.  

UPDATE, ora 13.40: CFR a anunțat că circulația feroviară a fost reluată pe un fir, pe relația Sinaia - Bușteni.

”La ora 13.18 s-a redeschis circulația pe firul 1, între Sinaia și Bușteni”, a precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Circulația feroviară între București și Brașov este blocată temporar, în urma accidentului care a avut loc la Poaia Țapului. În funcție de soluțiile alese de CFR, circulația trenului Regio Brașov- București implicat în accident ar putea fi reluată în aproximativ 3 ore.

Conform CFR, unul dintre trenurile implicate a suferit avarii care fac imposibilă continuarea drumului, astfel că pasagerii săi vor fi preluați de următorul tren.

Citește și
Iarna
Tren cu 130 de oameni blocat în județul Brăila, fără căldură, din cauza ruperii firului de tensiune

”Circulația feroviară pe relația Sinaia - Bușteni oprită temporar, din cauza unui accident rutier înregistrat la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 129+890.

Trenul IR 11031, care circula pe firul I surprinde un auto, care, din primele informații, s-a înscris în traversare fară să se asigure, fiind lovit de tren și proiectat pe celălat fir (firul II), de unde venea trenul R 3002.

Din informațiile transmise de personalul prezent la locul accidentului rutier, IR 11031 își poate continua traseul după acordul Poliției, însă trenul R 3002, care are avarii la vagonul nr. 2, în urma impactului, va fi retras în stația Bușteni, iar călătorii vor fi preluați, la ora 14.00, de trenul R 3026”, a anunțat CFR.

Mașina lovită a fost împinsă pe calea ferată de un vehicul venit din spate

Trenul Regio Brașov-București a lovit o mașină, duminică în jurul orei 12. În autoturism se află doi adulți și un minor. Nu au fost înregistrate decese.

Victimele au fost extrase și preluate de către echipajele medicale aflate la fața locului: bărbat aproximativ 56 ani, femeie aproximativ 76 ani și copil aproximativ 12 ani, toți cu politraumatisme.

În acest moment circulația este blocată, traseul având o singură linie ferată. Mai mult, a fost afectată și o porțiune de șină.

Ar fi fost vorba de un carambol. Autovehiculul ar fi fost proiectat de un tren particular în altul care venea din sens opus.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult