Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este a treia persoană care a murit după exploziile din Crevedia. Mărturiile făcute de fiul victimei

A treia persoană care a murit în urma tragediei din Crevedia este un localnic în vârstă de 63 de ani. El a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală cu 90% din suprafața corpului afectată de arsuri.  

Bărbatul a fost rănit în prima explozie de la staţia GPL din Crevedia. Bărbatul suferise arsuri pe peste 90% din suprafața corpului și era internat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”. Pacientul era instabil hemodinamic, fiind intubat și ventilat mecanic.

Conform informațiilor obținute de Știrile PRO TV, bărbatul este rudă cu celelalte două persoane care au murit în urma exploziei. Fiul acestuia a venit din Anglia când a aflat de tragedie.

Tânărul plecat în străinătate a primit tragica veste că unchiul și mătușa lui au murit în urma exploziei. Tatăl său era în acel punct internat în stare gravă la spitalul Floreasca, intubat și ventilat mecanic. Surorile lui mai mici și mama au scăpat ca prin minune. Tatăl însă nu a scăpat, decesul lui fiind confirmat la cinci zile de la explozie.

Răzvan Mirea, fiul victimei: „Tatăl meu era în casă, sora mea a simțit acea pierdere de gaz, l-a strigat la stradă și acolo a fost la 15, 16 metri de stația de gaz. Probabil striga la ei ”opriți, mă, ce faceți?!” Sora mea a venit în spatele lui și a strigat ”fugi că explodează, fugi, pleacă!” Și ea a plecat. La 7 secunde după ce a fugit sora mea în acasă, că nu știa, copilul, în loc să fugă pe câmp, a fugit în casă și a închis ușa. Atunci a fost prima explozie în care butelia de GPL a ajuns în gardul meu, iar tot suflul din butelie a fost expus în direcția casei mele. Atunci, sora mea, Andreea, mi-a spus că după ce au explodat geamurile, toate au fost sparte, pe unde a intrat nu mai putea ieși pentru că acolo era butelia și pe acolo venea focul. Focul ajunsese de la la jumătatea holului. Ea a avut norocul pentru că s-au spart geamurile să iasă pe fereastră”.

Citește și
Florin Petre
Primarul din Crevedia nu dă explicații jurnaliștilor, ci postează pe Facebook: ”Se profită de starea mea psihică și fizică”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult