Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce viteză avea femeia care a produs accidentul cu 4 morți, din Iași. A negat că a condus, deși era la încarcerată la volan

Your browser doesn't support HTML5 video.

Șoferița din Iași, care a provocat luna trecută un accident în urma căruia patru muncitori au murit pe loc, iar alți trei au fost grav răniți, circula cu o viteza năucitoare pe străzile orașului, arată expertiza întocmită de Poliția rutieră.

Femeia rula cu 148 km/h pe un bulevard unde limita de viteză este de 50 de km/h.

Citește și Cum s-a produs accidentul în urma căruia patru muncitori și-au pierdut viața, pe o stradă din Iași. ANIMAȚIE GRAFICĂ

Mașina avea o viteza de 131 de km pe oră când a intrat direct în zidul unei case. Apoi, autoturismul a ricoșat in echipa de muncitori, care făcea reparații la drum. Expertiza a stabilit că accidentul s-a produs din cauză că femeia a derapat într-un viraj, pentru că mergea prea repede. Iar mașina nu ar fi ricoșat din zidul casei dacă viteza ar fi fost mai mică de 98 de km pe oră.

Medicii legisti au stabilit că femeia, care se află în arest de o lună, avea o alcoolemie de 1.13 mg pe litru alcool pur in sânge. Șoferița avea discernământ în momentul producerii accidentului mortal, arată expertiza psihiatrică.

Citește și
accident iasi
O șoferiță beată a lovit mortal patru muncitori care lucrau la reabilitarea unui drum public, în Iași

În fața instanței de judecată, femeia a negat ca s-ar fi aflat la volan și ar fi provocat carnagiul, deși a fost găsită încarcerată în autoturism la locul tragediei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult