Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz dramatic: o femeie de 80 de ani din Neamţ a încercat să-și salveze soțul din casa în flăcări

Your browser doesn't support HTML5 video.

Momente dramatice în Neamț, unde o bătrânică de 80 de ani nu s-a lăsat dusă din casa în flăcări. Încerca, din răsputeri, să-l scoată teafăr și pe bărbatul ei, în vârstă de 91 de ani.

Locuința s-a făcut însă scrum, iar femeia a ajuns la spital în stare gravă. Soțul ei nu a mai putut fi salvat. Pompierii i-au găsit trupul abia după ce au oprit vâlvătaia.

Cei doi locuiau singuri, iar rudele mai vedeau de ei din când în când. Jarul căzut din sobă a aprins toate lucrurile din încăpere, iar casa a fost înecată în fum.

Vecinii au intuit pericolul și au dat alarma. Bătrâna încă încerca să își salveze omul.

Nicolae Cambus, vecin: ”Baba a vrut să scoată moșneagul afară să îl salveze și a rămas și ea acolo. A salvat-o Irinel a lu Obreja și un băiat, 2 vecini. Au salvat baba și când au ajuns la moșneag s-au ridicat flacările în sus și nu au putut să mai facă nimic”.

Citește și
scoala incendiu
Un incendiu puternic a cuprins o școală din județul Alba. Câte persoane se aflau în instituție. FOTO

 

Bătrânii nu se pot îngriji de sobe

 

Alin Cepariu, ISU Neamț: ”Pompierii Roman au intervenit cu 2 autospeciale cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și un echipaj de voluntari. Din nefericire au constatat decesul unei persoane surprinse în interiorul locuințe, iar soția a fost transportata la CPU Roman cu arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare”.

Medicii au tratat rănile bătrânei și o vor mai ține internată sub observație.

Femeie: ”El era bătrân și surd. El poate a ars că nu aude. Strigam noi tare și nu auzea nici ea, nici el”.

Pompierii spun că mulți oameni în vârstă nu se pot îngriji de sobe, să le curețe înainte de iarnă. Din această cauză se întâmplă astfel de tragedii.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult