Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Peste 100 de polițiști, pompieri și voluntari îl caută pe bărbatul dispărut după ce a plecat la cules de ciuperci

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au loc căutări disperate şi tot mai ample la Botoşani, unde încă de vineri, un bărbat de 78 de ani a dispărut în pădurea Vorona.

Omul a plecat la cules de ciuperci şi nu s-a mai întors acasă. De atunci, zeci de poliţişti, pompieri şi voluntari încearcă să-i dea de urmă.

Căutările au fost reluate dimineață, inclusiv cu o dronă, după ce, pe timp de noapte, au fost oprite, din cauza ploii. Peste 100 de polițiști, pompieri și voluntari încearcă să dea de urmă bărbatului.

Echipele de intervenție au periat, la propriu, pădurea deasă.

La căutări s-au alăturat și localnici, care cunosc bine zona. Bărbat: „Vineri după-masă au anunțat la 112 și de atunci tot îl căutăm. Săteni dimprejur, s-a apelat la pădurari dimprejur, paznicii de vânătoare.”

Citește și
ciuperci
Recolta de ciuperci din România va ajunge în Germania și Italia. Cu ce problemă se confruntă exportatorii români
Un echipaj SMURD a fost adus la ieșirea din pădurea Vorona din Botoșani

La ieșirea din pădure, a fost adus un echipaj SMURD, iar pompierii din Botoșani au folosit șenilatele, dar și motociclete de teren.

Delia Neniscu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani: „Zonele în care s-au desfășurat scotocirile sunt zone cu vegetație deasă, cu teren abrupt, iar până astăzi a plouat continuu. Astăzi s-a oprit ploaia și am reușit să aducem și câinele de căutare-salvare.”

Bărbatul se numeşte Constantin Marițanu, are 1,70 metri, 70 de kilograme, ochi căprui şi păr grizonat. Vineri a plecat la cules de ciuperci. Pentru că a plouat din belşug, pădurile din zonă s-au umplut de hribi și bureți. Cei care pot oferi informaţii care să ajute la găsirea lui sunt rugaţi să sune la 112.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult