Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Carmen Iohannis, ținută ieșită din comun la dineul de la Summit-ul NATO de la Madrid - GALERIE FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au participat, marţi, la dineul de gală oferit de Regele Felipe al VI-lea şi Regina Letizia în onoarea şefilor de stat şi de guvern care participă la Summitul NATO de la Madrid.  

Majoritatea ținutelor purtate de participanții dineului de la Palatul Regal au fost clasice, sobre, în culori închise. Prima doamnă a României a ieșit însă în evidență prin ținuta pe care a purtat-o.

Carmen Iohannis a purtat la dineu o rochie roz fucsia, cu aspect lucios și cu o croială peste genunchi. Această lungime a rochiei a devenit deja o caracteristică a ținutelor purtate de Prima Doamnă a României. Prin comparație, Regina Letizia a Spaniei a purtat o rochie sobră, neagră și monocromă.

Citește și De ce este summitul NATO de la Madrid unul istoric. Stoltenberg: Partenerii plătesc un preț, nu are sens s-o negăm

În picioare, Carmen Iohannis a purtat o pereche de sandale nude, descoperite, cu baretă, în timp ce soția Regelui Felipe al VI-lea a purtat pantofi negri cu toc înalt.

Citește și
jill biden carmen iohannis
Jill Biden: Sunt recunoscătoare să ştiu că poporul român i-a primit pe ucraineni în casele şi în inimile lor

De asemenea, Prima Doamnă a României a abordat o coafură simplă, având părul prins în coc. Ca accesorii, Carmen Iohannis a ales să poarte o geanta clutch.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult