Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Camion militar, aproape să cadă de pe un pod în Dej. Un soldat a ajuns la spital

Un camion militar a rămas suspendat pe marginea unui pod peste râul Someş, în urma unui accident în care a fost implicat, luni, la ieşirea din Dej.

"Am fost solicitaţi să intervenim cu o autospecială cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SAJ, în urma unui eveniment rutier în care a fost implicat un ansamblu camion-atelaj militar, care s-a produs pe podul de la ieşirea din municipiul Dej spre Bistriţa. A fost consultat un militar din camionul implicat în eveniment de către echipajul SAJ şi a fost transportat pentru investigaţii suplimentare la spital", informează ISU Cluj.

Potrivit ofiţerului de presă al Brigăzii 81 Mecanizată Bistriţa, Andreea Mureşan, s-a constituit o comisie administrativă care să cerceteze evenimentul.

"Camionul militar aflat pe pod făcea parte dintr-un convoi care se deplasa într-o misiune de transport de la Prundu Bârgăului-Bistriţa spre Turda", a spus Andreea Mureşan.

Militarul transportat la spital a suferit leziuni în zona feţei şi este în stare stabilă, scrie Agerpres.

Citește și
pensionari
Pensionarii din Galaţi au respectat şi anul acesta tradiţia luptei pe bilete ieftine la Revelion

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult