Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat din Huși, prins drogat cu cocaină la volan, la un control de rutină

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 45 de ani, din Huși, a fost depistat pozitiv la cocaină, după un control de rutină al polițiștilor din Vaslui.  

Omul se afla la volanul unei mașini înmatriculate în Anglia și a fost oprit aleator pentru un test antidrog.

Polițist: „Vă rog ca timp de cinci minute să nu deschideți gura, nu comunicăm, pentru ca burețelul să capteze cât mai multă saliva, pentru a putea analiza”.

După 20 minute, surpriză! Testul a ieșit pozitiv la cocaină pentru acest șofer oprit în zona Crasna, din județul Vaslui, pentru un simplu control al polițiștilor.

„Uitați, la substanța cocaină se recomandă analize de laborator. Poate fi un reziduu de substanţă, trebuie să vedem exact”.

Citește și
accident
Tânărul care a provocat un accident grav în Târgoviște riscă 7 ani de închisoare. Bărbatul era beat, drogat şi fără permis
Șoferii spun că astfel de controale ar trebui să fie mai dese

Bărbatul a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice. Pe numele său a fost deschis un dosar penal și a rămas fără permis. Șoferii spun că astfel de acțiuni ar trebui organizate mai des.

Șofer test alcool: „Am parte des de astfel de controale, să le facă și mai des. Se pare că la fiecare control se găsesc din ce în ce mai multe abateri”.

Astfel de acțiuni vor continua în zilele următoare, pentru a descuraja indisciplina la volan.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult