Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anunțul făcut de Poliția Capitalei privind lupta între clanuri din Piața Constituției

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poliția Capitalei anunță că zona Piața Constituției va fi supraveghetă de echipe mixte constituite din polițiști de siguranță publică și jandarmi, de polițiști rutieri și polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale.

 

Măsura a fost luată în urma incidentelor care au avut loc, duminică noapte, în Piața Constituției, când un bărbat a murit, iar un altul a ajuns la spital, grav rănit, în urma unor confruntări violente între două clanuri.

"Cu privire la suplimentarea dispozitivului de ordine publică în zona Piața Constituției, facem precizarea că acest perimetrul va fi supravegheat de echipe mixte constituite din polițiști de siguranță publică și jandarmi, de polițiști rutieri și polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, in intervale orare bine stabilite, in funcție de situația operativă concretă. În noaptea de 30 septembrie-1 octombrie, pe raza sectorului 5, în zona Piața Constituției, în urma unei activități de ordine publică, au fost legitimate 261 de persoane și au fost controlate 148 de autovehicule", informează Poliția Capitalei.

Poliţiştii din Capitală nu au reţinut până acum pe nimeni, în urma incidentelor de duminică, însă au extins cercul de suspecţi şi, după cele 30 de audieri, au reuşit să afle din ce grupări fac parte bătăuşii şi de la ce a pornit disputa.

Citește și
bataie piata constitutiei
Ce arată necropsia bărbatului ucis în Piața Constituței. Poliția are un „bănuit” în acest caz

Conform unor surse din anchetă, bătaia din Piaţa Constituţiei a început din cauza unei tinere pe care, se pare că ambele grupări infracţionale o exploatau sexual. Membrii unei grupări din Giurgiu au cerut socoteală unui grup din Capitală, este vorba despre unul dintre cele mai temute clanuri din Bucureşti.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult