Modifica setarile cookie
Toate categoriile

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul de pe E85 în care au murit trei surori. Plecaseră să își viziteze rudele

Drumul european 85, care de-a lungul vremii, a fost supranumit „drumul morții”, a făcut iarăși victime. Trei surori și-au pierdut viața, într-un accident produs în apropiere de Buzău.

Mașina lor, s-a izbit violent pe contrasens, de un vehicul care la rândul său, a fost lovit de un camion. Din mașina femeilor, a scăpat cu viață doar șoferul - soțul uneia dintre ele. În celelalte vehicule, 4 oameni au fost răniți.

Cele trei surori se reuniseră în Buzău ca să își viziteze rudele și să petreacă, împreună, câteva zile. Mai aveau acolo o soră, care este bolnavă. Miercuri seară se îndreptau spre locuința unei nepoate. La volan era soțul surorii mijlocii.

Pe Drumul European 85, la 5 kilometri de Buzău, bărbatul nu a mai putut stăpâni autoturismul și a ajuns pe contrasens. Posibil, să fi derapat pe acostamentul drumului. Au fost loviți în plin de o mașină de tip SUV în care se afla o familie cu 2 copii. Șoferul ei n-a mai avut timp să frâneze ca să evite impactul. Apoi, în aceast autoturism s-a înfipt un camion. Cele trei surori au murit pe loc.

Citește și
acc buzau
Două șoferițe s-au ciocnit cu mașinile, mergând în aceeași direcție. O pasageră a murit, doi copii au fost răniți

Ionuț Cășaru, ISU Buzău:„Erau patru victime încarcerate în primul autoturism dintre care trei decedate de sex feminin și o patra cu funcții vitale.”

Ranit grav, șoferul care conducea mașina în care se aflau cele trei surori a fost transportat la spital. Bărbatul de 62 de ani este înternat la terapie intensivă.

Adrian Zoican, Șef UPU Buzău: „A fost intubat, politraumatizat, prezentând leziuni la nivelul capului și al toracelui.”

La spital au ajuns și cei doi soți care se aflau în mașina lovită. Doar șoferul camionului a scăpat teafăr.

Familiile celor 3 surori care s-au stins în aceeași clipă se pregătesc de înmormântare.

Anișoara Anghel, vecină: „E greu, nu ne revenim curând, ne e milă de ei.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult