Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Al patrulea incident la Pasajul Unirii. Un autocar cu 26 de copii a rămas blocat în limitatorul de înălțime | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un autocar care efectua o cursă specială, la bordul căruia se aflau 26 de copii, a rămas blocat în limitatorul de înălțime la Pasajul Unirii, din Capitală.

Un al patrulea incident a avut loc la Pasajul Unirii din București, de la inaugurarea sa. Un autocar din Buzău care efectua o cursă specială a rămas blocat cu aparatul de aer condiționat în limitatorul de înălțime al Pasajului Unirii.

Conducatorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea semnificației indicatorului "Accesul interzis vehiculelor cu înălțimea mai mare de 3,5 metri". Șoferul din Buzău a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

În cele din urmă, autocarul a fost scos de sub limitatorul de înălțime și nu au fost înregistrate victime. Incidentul s-a petrecut pe sensul dinspre intersecția Budapesta.

Alte trei incidente într-o săptămână

Joi dimineață, Pasajul Unirii din București a fost din nou blocat, după ce un TIR a rămas înțepenit în limitatorul de înălțime.

Citește și
Pasajul Basarab din Bucuresti
Primăria Sectorului 1 anunţă că va redeschide parcarea de sub Pasajul Basarab, închisă de peste 10 ani

Șoferul a fost amendat pentru că nu a respectat indicatorul privind limita de înălțime de 3,5 metri.

Camionul care a rupt poarta metalică montată la intrarea în pasaj avea o înălțime de 4,2 metri.

Anterior, două microbuze au rămas blocate în același loc.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, spune că de vină ar fi șoferii care nu respectă limita de înălțime.

„Respectați regulile și semnele de circulație afișate clar încă de la intrarea în Pasajul Unirii! Altfel, riscați să vă răniți, pe voi sau pe alți participanți la trafic, să vă avariați mașinile și să suportați cheltuielile de refacere pentru eventualele distrugeri provocate la acest obiectiv realizat și pus în siguranță de comunitatea Sectorului 4 (...)”, a scris primarul pe contul său de Facebook.

Pasajul Unirii, redeschis după o investiţie de 12 milioane de euro

Primăria Sector 4 anunţa, sâmbătă (3 septembrie), redeschiderea Pasajului Unirii, după lucrări care au durat 77 de zile. Investiţia de 12 milioane de euro a vizat punerea în siguranţă a pasajului, lung de 900 de metri, scrie News.ro.

Pasajul rutier Unirii, cu o lungime de aproximativ 900 de metri, a devenit cel mai sigur tunel rutier, din punct de vedere al infrastructurii din România, dar şi cel mai tehnologizat din ţară”, a transmis, sâmbătă, Primăria Sector 4.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult