Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accidente în lanț, pe DN7. Viteza a făcut mai multe victime pe șosele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 48 de ani a murit și alte cinci persoane au ajuns la spital în urma unui grav accident în lanț pe DN7, în județul Vâlcea.

În carambol au fost implicate 4 mașini, într-o curbă deosebit de periculoasă. Unul dintre șoferi a apăsat prea tare pedala de accelerație, iar din cauza ploii și a carosabilului ud, a derapat și a pătruns pe contrasens.

Din nefericire, bărbatul de 48 de ani a murit, iar alte 5 persoane, printre care și un copil de 4 ani, au fost transportate la spitalul din Râmnicu Vâlcea.

Parte de un sfârșit tragic a avut și un bărbat, de 46 de ani, tot pe DN 7, dar în județul Argeș, după ce a avut loc un alt accident în lanț între 3 autoturisme și un camion.

Doi copii, de 2 și 5 ani au suferit atac de panică și au fost transportați, împreună cu mama lor, la spitalul județean de urgență din Pitești.

Citește și
Accident Dambovita
Bărbat rănit grav după ce a fost lovit de o mașină. De ce nu l-ar fi observat șoferul

Alte două victime au primit îngrijiri la fața locului. Polițiștii au deschis dosare de cercetare penală pentru ambele accidente.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult