Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident violent pe DN1. Unde se duceau oamenii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Impact violent marți pe Drumul Național 1, în Prahova. Două mașini care circulau în același sens s-au izbit, iar una dintre ele s-a răsturnat pe câmp.

 

O femeie a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri din partea medicilor. În ceea ce privește cauza accidentului, părerile sunt împărțite.

În mașina care a fost lovită cu putere de autoturismul din spate se aflau trei bărbați. Oamenii se îndreptau către o fermă de lângă orașul Băicoi în momentul în care a avut loc accidentul.

 

”Nu aveam la ce să zburăm”

 

Bogdan Dumitrache, pasager: ”Voiam să intrăm aici, pe câmp, la ferma aceasta de porci, să luăm un porc și la virajul nostru a venit și ne-a agățat și ne-a dat peste cap. Am mers cu semnal de la pasarelă, că nu știam unde este drumul”.

Ginerele șoferului: ”Șoferul cu papucul a făcut dreapta, a semnalizat din timp și șoferul celălalt nu a păstrat distanța”.

Citește și
Margherita
Scuza invocată de Margherita după ce a fost prinsă drogată la volan. Tatăl i-a sărit în ajutor

În celălalt vehicul erau doi soți, de 60, respectiv 62 de ani.

”Soția șoferului: Nu a dat niciun semnal, nimic nu a dat, ne-a tăiat pur și simplu calea. Reporter: Soțul n-a realizat asta, că vrea să facă dreapta? Soție: Păi nu, dacă nu a văzut niciun semnal, de unde să vadă?! N-aveam viteză mare, că n-aveam la ce să zburăm”.

”Localnic: Am înțeles că n-ar fi semnalizat. Reporter: Nu a mai putut să îl evite. Localnic: Probabil nu a știut intrarea aici și aia s-a întâmplat, au fost pe banda doi, i-a tăiat fața, ce să mai eviți”.

 

Salvatorii spun că femeia a avut zile de la Dumnezeu

 

La cum arată mașina, salvatorii spun că femeia a avut zile de la Dumnezeu că a scăpat cu viață.

În momentul impactului, autoturismul pur și simplu a fost sfărmat pe partea dreapta.

Din fericire, femeia de 60 de ani s-a ales doar cu răni ușoare și a primit îngrijiri medicale la fața locului, nu a mai ajuns la spital. 

Acum, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească exact cine se face vinovat de acest accident.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult