Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A cui fiică era tânăra înjunghiată mortal într-un cartier rezidențial din Capitală

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi indivizi au fost reţinuţi în cazul tinerei de 30 de ani, ucisă într-un cartier rezidențial din apropierea Bucureștiului. Suspectul principal și-a recunoscut fapta.

A vrut să îi fure fetei mașina, însă nu a reușit. I-a luat viața și banii găsiți în casă: 150 de lei. Celălalt reținut, acuzat de complicitate este tânărul care îi plimba victimei câinele și primul care a anunțat moartea ei.

Tânăra, fiica unuia dintre cei mai mari fermieri ai Oltului, primise maşina cadou de la părinţi. La fel şi apartamentul în care stătea şi în care a fost descoperită fără viaţă de un alt tânăr, de 23 de ani, care-i făcea, contra cost, diverse comisioane şi îi plimba câinele.

Chiar acest tânăr a anunţat poliţia, dar anchetatorii au bănuiala că totul a fost o stratagemă pentru a-l exclude de pe lista suspecţilor. Cei doi indivizi sunt prieteni.

Deşi a negat cu înverşunare acest lucru, poliţiştii îl acuză şi pe cel care plimbă câinele victimei de complicitate. Oamenii legii spun că el este cel care i-a oferit prietenului său informaţii preţioase ca şi ducă planul la bun sfârşit. totul, ca să-i fure fetei maşina.

Citește și
Tanara ucisa in Bucuresti
Crima dintr-un cartier rezidențial: două arestări. De ce nu au mai furat mașina victimei

Suspectul principal a plecat din apartament cu 150 de lei, singurii bani găsiţi.

Manuela, licenţiata în drept şi fost consilier la ministerul transporturilor, va fi înmormântata duminică în oraşul natal.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult