Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un individ care a încercat să-și ucidă rivalul interlop a fost arestat. Îl aruncase cu mașina în șanț la 100 de km/oră

Un bărbat de 27 de ani a fost ridicat de trupele speciale ale Poliției și procurorii DIICOT, pentru că ar fi încercat să-l ucidă pe un rival din lumea interlopă.

Suspectul i-a acroșat mașina într-un șanț, iar apoi l-ar fi înjunghiat și lovit cu sălbăticie.

Anchetatorii l-au ridicat pe suspect de la domiciliu, miercuri, bărbatul fiind acuzat de constituire a unui grup infracțional organizat, tentativă la omor calificat și distrugere. Vineri a primit mandat de arestare preventivă.

„Din cercetări a reieșit că, la data de 13 aprilie 2019, în timp ce acesta s-ar fi aflat, împreună cu alte 3 persoane, în județul Vrancea, ar fi acroșat și scos în afara carosabilului autoturismul condus de un alt bărbat, cu o viteză de aproximativ 100 de km/h. (...) După ce ar fi proiectat într-un șanț betonat aflat pe marginea drumului mașina condusă de persoana vătămată, cele 4 persoane ar fi coborât din autoturismele în care se aflau și i-ar fi aplicat acesteia nouă lovituri de cuțit, precum și alte lovituri cu obiecte contondente, respectiv țevi metalice, cu intenția de a o ucide” se precizează într-un comunicat al DIICOT.

Procurorii au stabilit că individul, care era liderul unei grupări, a acționat din răzbunare, bănuindu-l pe cel care l-a împins cu mașina în șanț că l-ar fi agresat pe unul dintre oamenii lui.

Citește și
IGPR
Ultima decizie a fostului șef IGPR: L-a detașat pe cel care ar fi obținut imaginile cu interlopii

„În prezent, 2 dintre ceilalți participanți la tentativa de omor sunt cercetați în stare de arest preventiv în cauză, iar al treilea a fost condamnat definitiv, tot pentru comiterea, la data de 9 ianuarie 2020, a unei tentative de omor în circumstanțe la fel de violente, și prin utilizarea unor arme albe asupra unui alt individ cu trecut infracțional de notorietate negativă în lumea interlopă și cu care liderul grupării ar fi avut anterior unele divergențe” au mai precizat anchetatorii.

În urma percheziției domiciliare, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor: 5 telefoane mobile, un cuțit tip baionetă, cu 2 tăișuri și un briceag, arată DIICOT în comunicat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult