Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a îngheţat aşteptând în frig să-şi primească înapoi câinele de la poliţie

Pericles Malagardis, un bărbat fără adăpost din Marea Britanie, a murit din cauza hipotermiei aşteptând în faţa unei secţii de poliţie.

Bărbatul, de origine greacă dar stabilit în Londra din 1989, fusese internat în spital şi, după externare, a mers la secţia de poliţie din Uxbridge ca să îşi recupereze câinele la care ţinea foarte mult. Un agent de poliţie i-a spus însă să aştepte până a doua zi dimineaţa.

Malagardis a aşteptat, răbdător, în faţa secţiei de poliţie, dar agenţii se pare că au uitat de el. Între timp, temperaturile au scăzut sub zero iar bărbatul a Îngheţat. Cadavrul său a fost găsit câteva zile mai târziu, scrie Metro.

În vârstă de 63 de ani, grecul lucrase o vreme ca şofer de livrări şi devenise unul dintre cele mai pitoreşti personaje din Londra. Dormea de obicei într-un terminal al aeroportului Heathrow, iar cei de acolo strânseseră 6.000 de lire sterline pentru ca Malagardis să poată zbura în Grecia ca să-şi revadă familia. Banii vor fi acum folosiţi pentru înmormântarea sa.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citește și
tanar voluntar smurd
Ultimele ore din viața tânărului care a intrat în șoc hipotermic pe munte. ”Au înghețat hainele”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult