Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr a murit după ce șoferul de ride-sharing l-a abandonat pe marginea drumului. Cum a fost ucis

Un atlet în vârstă de 21 de ani a fost omorât după ce șoferul de la Uber care îl transporta l-a abandonat pe marginea unei autostrăzi aglomerate, în apropiere de Los Angeles.

Părinții tânărului au dat în judecată compania de ride-sharing, pe care o acuză de neglijență și de ucidere din culpă. Cei de la Uber nu a răspuns imediat când au fost contactați de McClatchy News pentru a afla detalii despre acest caz, potrivit Sacramento Bee.

Cory Hunter se afla într-un Uber împreună cu alți cinci pasageri, pe autostrada din Corona, care se află la aproximativ 80 de kilometri de Los Angeles pe data de 21 mai. Vehiculul a oprit pe marginea drumului, iar Hunter, care adormise în mașină, a fost trezit de ceilalți pasageri și i s-a spus să coboare pentru a lăsa pe cineva să vomite.

După ce a ieșit din vehicul, Hunter nu s-a mai urcat în autoturism.

Șoferul a plecat apoi fără el, "lăsând în esență o persoană complet dezorientată pe marginea unei autostrăzi aglomerate, punându-l în pericol cu bună știință", conform anchetatorilor.

Citește și
tata gemene
Povestea unui tată care, pe patul de moarte, a scris felicitări pentru fetele sale gemene - pentru următorii 30 de ani

Cu puțin înainte de ora 3 dimineața, Hunter a fost lovit de un vehicul, conform autorităților.

Șoferul s-a întors în locul în care Hunter coborâse din mașina pentru a încerca să îl caute, dar nu l-a găsit. Când a aflat că băiatul murise, a fost foarte afectat, a declarat avocata bărbatului.

Hunter a fost un "atlet talentat" și un jucător de fotbal american "iubit de toată lumea", a scris antrenorul său din liceu, într-o postare pe Instagram după moartea sa.

Familia solicită daune compensatorii de peste 25.000 de dolari prin acest proces.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult