Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul care și-a violat fiica și alte cinci copile, condamnat la 21 de ani de închisoare. Ce pedeapsă a primit soția sa

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Cugir a fost condamnat la 21 de ani de închisoare după ce și-a violat fiica, dar și alte cinci copile. În acest caz a fost cercetată și soția individului, care a primit un an de inchisoare, dar cu suspendare.

Decizia este în primă instanță. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional.

Ororile au început în 2016 când, spun procurorii, cei doi soți ar fi întreținut raporturi intime în fața propriei fetițe și a unei prietene aflată în vizită.

La acel moment, soții le-ar fi spus că astfel de scene indecente sunt normale.

De-a lungul anilor, alte patru copile au ajuns în acel apartament, unde au fost agresate sexual. Unele aveau doar șase ani. O altă victimă, de 8 ani, a fost violată de 17 ori, potrivit anchetatorilor.

Nu mai puțin de cinci copile le-au căzut victime celor doi soţi. Procurorii au aflat despre ce se întâmpla în casa familiei, abia când una dintre copile le-a făcut mărturisiri părinților ei.

Citește și
Stefan Farbrother
„Diavolul" pedofil a fost închis pentru ororile la care a supus un copil. „Sunt cele mai îngrozitoare și terifiante abuzuri”

Au intervenit cei de la Protecția Copilului, care au decis ca fiica celor doi să ajungă de urgență în grija unor specialiști.

Magistrații Judecătoriei Alba au hotărât, în prima instanţă, ca individul să fie condamnat la 21 de ani de închisoare pentru viol. Este una dintre cele mai mari pedepse date în ultimii ani pentru astfel de fapte.

Soția bărbatului a primit o pedeapsă cu suspendare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult