Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a rămas uimită când a început să-i crească păr pe nas, după o operație de reconstrucție. GALERIE FOTO

Trinity Rowles, în vârstă de 20 de ani, a fost nevoită să-și pună grefe de piele de pe scalp pentru a-și reconstrui nasul, după un accident care i-a schimbat viața.

Tânăra a fost atacată de un câine când a plecat din casa tatălui ei din SUA, după o ceartă aprinsă cu acesta, conform Daily Star.

Ea a suferit răni care i-au schimbat viața după ce un pitbull a mușcat-o și a târât-o, lăsând-o cu leziuni grave la nivelul feței, urechilor și brațului.

Fata a fost transportată de urgență la spital și a supraviețuit în mod miraculos, însă a trebuit să fie supusă mai multor intervenții chirurgicale.

Una dintre intervenții a constat într-o grefă de piele prelevată din partea superioară a frunții și a scalpului și pusă în zona nasului.

Citește și
papa francisc
Prima slujbă a Papei Francis, după operație. Medic: Sănătatea lui „i-ar face invidioși pe mulți oameni de 50 de ani”

Cu toate acestea, a existat un efect secundar ciudat al procedurii. Întrucât pe grefele prelevate de pe capul ei încă mai crește păr, nasul ei este păros.

Într-un videoclip viral de pe TikTok, care are peste 5,7 milioane de vizualizări, Trinity își arată nasul reconstruit. 

Utilizatorii TikTok au rămas uimiți de postarea tinerei și i-au adresat o mulțime de întrebări precum: "Este ceva ce se poate face cu laser în viitor sau este prea riscant, fiind vorba de o grefă, Ai reușit să-ți îndepărtezi părul? "

În ciuda aspectului neplăcut cauzat de păr, mulți utilizatori s-au minunat de cât de bine a decurs operația de reconstrucție: "E atât de tare. Chirurgul tău a făcut o treabă extraordinară. Nu este treaba mea și probabil că nu-ți pasă de ce cred alții, dar este atât de drăguț nasul tău".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult