Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a muşcat un bărbat de faţă în metrou, apoi s-a dezbrăcat sub ochii pasagerilor

Poliţia chineză a arestat o femeie care a atacat cu sălbăticie un bărbat în metroul din Chongqing, o metropolă din sud-vestul Chinei.

Atacul a avut loc săptămâna trecută pe magistrala 3 a metroului din Chongqing, şi a fost filmat (aici VIDEO). O femeie, identificată ulterior drept „Li”, în vârstă de 36 de ani, sare pe un pasager şi începe să-l muşte de faţă. Bărbatul urlă de durere şi se luptă cu ea, încercând să o dea jos, dar femeia se ţine cu dinţii de faţa lui. Totul se petrece sub privirile şocate ale celorlalţi pasageri.

În cele din urmă, bărbatul o loveşte cu telefonul în cap şi reuşeşte să o dea jos de pe el, apoi fuge. Femeia, cu faţa acoperită de sânge, se ţine după el. Ajunsă în alt vagon al metrou, ea se trânteşte pe podea şi pare că plânge.

Se ridică apoi şi, ţinându-se de bare, în spaţiul de trecere între 2 vagoane, se dezbracă complet. Incidentul se încheie când intervine un poliţist.

Victima, un bărbat de 56 de ani, a ajuns la spital. Se pare că femeia suferise o cădere nervoasă după o ceartă cu soţul ei, scrie The Shanghaiist

Citește și
Inundatii Sofia
Apă până la genunchi în stațiile de metrou din Sofia, ca urmare a ploilor torențiale

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult