Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O bătrână din Alba a murit arsă de vie după ce i-a luat foc televizorul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit cumplit pentru o femeie în vârstă de 70 de ani din Alba. Bătrâna a fost găsită fără viață în locuință, cu arsuri pe tot corpul. Localnicii au observat din casa femeii că iese fum și au sunat de urgență la 112. Biata femeie nu a putut fi salvată.

 

Potrivit primelor date, focul mocnit ar fi pornit de la un scurtcircuit la cablul de la televizor.

Femeia locuia de multă vreme singură, într-o localitate din apropiere de Ocna Mureș. Copiii sunt plecați, însă o vizitează foarte des.

Duminică seară, vecinii s-au alertat când au văzut că ieșea un fum negru din casa bătrânei și au chemat ajutoare.

Localnică: ”S-a aprins televizorul din priză. Ea probabil a fost în pat, s-a sculat din pat și a căzut jos și s-a sfixiat. Un coleg, un prieten de-al băiatului a dat telefon că mama nu mai răspunde la telefon și să meargă și să vadă și ăia au găsit-o arsă”.

Vecinii povestesc că femeia se deplasa tot mai greu și stătea mai mult în casă, la televizor.

Citește și
Ambulanță
O bătrână din Bucureşti a murit după ce a căzut de la etajul 4. Cine cred poliţiştii că a împins-o

 

Prima ipoteză- scutcircuit la televizor

 

Localnică: ”Umbla greu, săraca, de la cablul de televizor s-ar fi ars și a căzut, a ars mocnit. Când s-au dus copiii ăia să o caute ea era jos”.

Polițiștii sosiți la fața locului au adunat probe și urmează să stabilească exact împrejurările în care s-a petrecut nenorocirea.

Comisar șef Luminița Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba: ”Poliția a fost anunțată de unul dintre vecinii femeii care a observat fum ieșind din locuința acesteia. La examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme de violență, în schimb au fost identificate urme de arsuri. Urmează ca specialiștii legiști să stabilească care a fost cauza decesului”.

O primă ipoteză luată în calcul este că totul ar fi pornit de la un scurtcircuit produs la televizor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult