Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul șocant pentru care două femei din Bihor l-au omorât pe soțul uneia dintre ele. Au fost trimise în judecată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cele două femei din Bihor care au plătit un interlop pentru a-l omorî pe soțul uneia dintre ele au fost trimise în judecată.

Ancheta procurorilor a scos la iveală motivul șocant care a dus la crimă. Crima pusă la cale de cele două femei, una de 41 și cealaltă de 37 de ani, a fost descoperită la patru luni după ce a fost comisă.

În decembrie anul trecut, verișoara victimei l-a ademenit pe bărbat pe un drum lăturalnic, unde îi aștepta criminalul plătit.

Omul a fost lovit cu un topor, apoi cadavrul său a fost îngropat într-o fostă carieră de nisip. Acolo l-au găsit anchetatorii, după ce verișoara lui a cedat psihic și a mărturisit totul.

Criminalul, un bărbat în vârstă de 49 de ani, va răspunde și el în fața instanței pentru acuzația de omor calificat. Miriam Mihai, prim-procuror adjunct Parchetul Bihor: „Soția victimei se simțea agasată de insistențele soțului ei de a întreține relații intime. Hotărârea de a ucide victima a fost luată de comun acord de cele două inculpate, cu câteva zile înainte, în contextul în care acestea aveau o relație amoroasă, de aproximativ 3-4 ani de zile.”

Citește și
injunghiat
Un bărbat de 37 de ani, angajat al unui parc de distracții, înjunghiat de un necunoscut. Motivul atacului

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult