Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mama și bunica unui tânăr, arestate, după ce l-au torturat pe băiat până la moarte

Mama, bunica și sora unui adolescent din Marea Britanie au fost arestate, după ce l-au lăsat pe tânăr să putrezească până la moarte.

Primii salvatori care au descoperit cazul lui Jordan au declarat că tânărul, deși avea 18 ani, semăna cu o victimă dintr-un lagăr de exterminare din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Băiatul a fost înfometat, legat de pat și lăsat să zacă în propria mizerie încât infecțiile i-au provocat răni până la os. În cele din urmă, după luni de suferință, trupul emaciat al lui Jordan nu a mai putut lupta, iar adolescentul s-a stins din viață.

Judecătorul care a dat sentința în cazul celor trei femei a declarat că această situație este dincolo de orice imaginație.

„Nu se poate spune că familia voastră avea venituri modeste sau că sufereați de foame. Am înțeles că în casă existau 3 frigidere și 3 congelatoare pline”, a declarat judecătorul.

Citește și
copil coma iasi
Un copil de 2 ani a căzut într-o groapă plină cu apă, săpată de părinți în curte

Tatăl său, Steven Burling, a declarat: "Ne simțim trădați de oamenii în care am avut încredere să îl îngrijească pe Jordan".

Mama lui Jordan Burling, în vârstă de 45 de ani, a fost condamnată la patru ani de închisoare, iar bunica acestuia, la trei ani, pentru omor prin imprudenţă. Sora victimei a primit doar o condamnare de 18 luni.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult