Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Dezamăgit în dragoste, un tânăr s-a urcat dezbrăcat pe Catedrala Suceava și a ameninţat că se sinucide

Pompierii militari au intervenit luni după-amiază cu autoscara mecanică pentru a coborî un tânăr, urcat pe o platformă a Catedralei din Suceava, care ameninţa că se sinucide.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat pentru AGERPRES că bărbatul nu avea haine şi prezenta escoriaţii sângerânde la mâini.

Tânărul a spart și un geam și şi-a provocat leziuni la nivelul mâinilor, murdărind intenţionat pereţii Catedralei, pe care a desenat inclusiv un semn în formă de cruce. După aproximativ jumătate de oră, timp în care a aruncat bulgări de zăpadă spre martorii adunați, tânărul şi-a pierdut cunoştinţa şi nu a mai reacţionat în nici un fel.

Atunci, pompierii au urcat până la el, l-au acoperit cu o pătură şi l-au coborât cu ajutorul nacelei din dotarea scării.

Potrivit ISU Suceava, bărbatul de 20 de ani s-ar fi urcat pe platforma situată la circa zece metri înălţime şi ar fi cerut să ajungă acolo viitoarea sa soţie.

Citește și
arestat
Sucevean arestat sub acuzaţia că şi-a violat în mod repetat soţia

Tânărul a fost preluat de autospecială de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava şi transportat la spital, iar poliţiştii cercetează cauzele şi împrejurările în care s-a produs incidentul. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult