Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Deținut de culoare, bătut cu sălbăticie de un gardian, pentru că dorea să se căsătorească cu o femeie albă

Un bărbat de culoare susține că a fost bătut cu sălbăticie într-o închisoare din SUA de un gardian, pentru că intenționa să se căsătorească cu o femeie albă.

Darren Glover, în vârstă de 44 de ani, a fost atacat de un gardian, după ce și-a exprimat dorința de a se căsători cu o femeie albă într-o ceremonie organizată în cadrul închisorii în care își execută pedeapsa.

Bărbatul susține că a fost bătut de un angajat al penitenciarului în vârstă de 49 de ani, în iulie 2015. ”Acest individ nu ar trebui să se căsătorească cu o femeie albă. El trebuie să stea închis”, repeta agresorul, potrivit metro.co.uk.

Glover susține că l-a înfuriat pe gardian, după ce s-a prezentat cu șireturile dezlegate într-o zi în care trebuia să fie fotografiat. El a fost condus într-un birou din închisoare și bătut.

Bărbatul susține că alți deținuți i-au auzit strigătele, însă au încercat să acopere faptele gardianului, care a susținut în fața anchetatorilor că a folosit forța în parametri legali și neagă că ar fi aplicat pedepse crude deținutului.

Citește și
Gonzalo Montoya Jimenez
S-a trezit la morgă, în timp ce doctorii se pregăteau de autopsie

Un judecător urmează să dea verdictul în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult