S-a trezit la morgă, în timp ce doctorii se pregăteau de autopsie

Dată publicare: 10-01-2018 14:48
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


Gonzalo Montoya Jimenez

Un deținut spaniol s-a trezit din ”morți” chiar înainte de a i se face autopsia după ce a fost declarat mort de 3 medici, relatează The Telegraph.

Gonzalo Montoya Jimenez, în vârstă de 29 de ani, a fost declarat mort duminică dimineață la o închisoare locală din Asturia, relatează The Telegraph.

Câteva ore mai târziu, ”mortul” s-a trezit la morgă înainte de a i se face autopsia. Acum familia lui cere să fie eliberat imediat din închisoare. Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz misterios.

Jimenez a fost găsit duminică în celula lui, fără semne de viață și aproape albastru. Trei medici din închisoare i-au confirmat moartea până a fi transportat la morgă unde s-a ”trezit”.

Familia lui susține că Jimenez a încercat să se sinucidă cu o supradoză de barbiturice, acuzând conducerea închisorii de neglijență. Deținutul lua tratament anti-epileptic, iar familia a indicat că primea medicamente și pentru anxietate. ”Deținuții iau medicamente după cum vor” a acuzat unchiul lui Jimenez.

Jimenez mai are 7 luni de închisoare de săvârșit dintr-o pedeapsă primită pentru furt de fier vechi.

"Primul lucru pe care și-l amintește este că era băgat într-un sac negru. Pentru că nu putea vorbi, a început să facă zgomote. Un medic l-a auzit și a deschis sacul, s-a speriat tare. Soțul meu a început să scoată brațele afară și atunci l-au conectat la aparate” a spus soția deținutului după ce acesta i-a povestit experința trăită, potrivit El Mundo.

 

Sursa: Telegraph


VIDEO PROTVPLUS.RO