Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 9 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se trezește azi cu un musafir venit de la drum lung

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 9 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. E un tumult interior și vrem să facem cât mai multe bucurii, să ieșim în lume, să ne bucurăm de viață.

Vibrația zilei este 9 și o să proiectăm în viitor o dorință care ne-ar face fericiți.

Horoscop 9 iunie 2024 – GEMENI

Se pare c-aveți o agendă încărcată. Sunteți antrenați la diverse sindrofii și o să vă duceți, c-aveți chef de socializare, și o să vă prindă bine să revedeți oameni dragi.

E o cheltuială, poate pentru că vă repeziți la malul mării, sau la niște prieteni dintr-o zonă de agrement.

Horoscop 9 iunie 2024 – RAC

O să fiți invitați de onoare la o zi de naștere, la un botez, dacă nu cumva e o nuntă de la care nu puteți lipsi și o să fie animație, voie bună.

Cineva pe care nu l-ați mai văzut de multă vreme vă caută, și poate se recalibrează relația de cuplu.

Horoscop 9 iunie 2024 – LEU

Se pare c-o să ieșiți cu grupul la o reuniune mondenă, poate fi și o competiție și să fie cu adrenalină, chit că e vorba despre un meci, un concurs al copiilor.

O reușită la care vor fi martori pe lângă cei apropiați, un public care o să vă aprecieze calitățile.

Horoscop 9 iunie 2024 – FECIOARĂ

O să vă deplasați cu ușurință spre o destinație care să vă limpezească mintea, sufletul și o să vă luați porția de odihnă c-ați atins un prag de oboseală.

Vă puteți sui și în tren dacă vreți, neapărat, să ajungeți la malul mării, sau într-o stațiune montană și să vă întoarceți diseară, sau mâine dimineață.

Horoscop 9 iunie 2024 – BALANȚĂ

Se poate să vă facă o surpriză partenerul de cuplu și să vă ia într-o plimbare într-o stațiune turistică, să rupeți monotonia, să dați refresh stării de spirit.

O să-i faceți o favoare unui prieten, poate fi și o rudă și petreceți câteva ore împreună c-or avea nevoie pentru un reviriment emoțional.

Horoscop 9 iunie 2024 – SCORPION

Simțiți nevoia să le cereți o părere prietenilor ca să știți dacă ați face o alegere bună, că vreți să vă duceți la alt serviciu și să faceți o schimbare în viața voastră.

Se observă cheltuieli, că nu se cam poate fără, dar vă pot intra, totuși, niște bani din surse colaterale.

Horoscop 9 iunie 2024 – SĂGETĂTOR

E o ceremonie la care vă doriți să ajungeți și o să vă distrați, chiar dac-o să fiți obosiți că o fi pe undeva prin țară, și o să dureze pân-ajungeți.

O să puteți avea o discuție între patru ochi cu cineva care vrea să lucrați la un proiect care să v-aducă o serie de câștiguri.

Horoscop 9 iunie 2024 – CAPRICORN

Cineva dintr-o fostă relație vine să primească răspunsul la întrebările pe care vi le-a pus mai demult, v-a dat timp de gândire și vrea să știe ce-ați hotărât.

Se poate să vă ceară ajutorul cineva din familie și să dați o fugă în localitatea în care se află ca să dați o mână de ajutor.

Horoscop 9 iunie 2024 – VĂRSĂTOR

Se poate să vă treziți cu un musafir de la drum și să vă întrețineti frumos, fie la voi acasă, fie o să ieșiți în oraș ca să vă bucurați de o libertate de mișcare.

E posibil să apară cineva care să se apropie din ce în ce de voi ca s-aveți o relație, dacă simțiți compatibilitate afectivă.

Horoscop 9 iunie 2024 – PEȘTI

O să puteți da o fugă la mare, sau la munte dacă e cineva care vă cheamă c-aveți nevoie de o rupere de ritm că nu agreați monotonia.

Poate faceți o tratație fie la voi acasă, fie la un picnic, ori la o terasă c-ați fi avut un succes de curând.

Horoscop 9 iunie 2024 – BERBEC

Se poate să plecați într-o excursie, să vă luați de-acolo doza de bună dispoziție ca să puteți face față provocărilor care-or să apară la tot pasul de luni încolo.

Poate faceți o cheltuială care nu era în plan, pe agenda zilei, dar o să tăiați din alte costuri ca să nu vă destabilizați.

Horoscop 9 iunie 2024 – TAUR

Poate-i faceți și un party-surpriză cuiva apropiat și o să se cam subțieze bugetul dar nu pân-acolo încât să rămâneți fără bani.

Vă scoate la plimbare cineva care simte că ați putea conviețui în cei mai buni termeni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult