Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 9 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Începem să le dăm de capăt lucrurilor complicate şi o să ne orientăm spre obiectivele pe care ni le-am trasat pe anul în curs.

Vibraţia zilei este 9 şi putem visa cu ochii deschişi la ce ne dorim c-o să se-mplinească.

(CAPRICORN) E un câştig, nu numai de ordin material, ci vor fi şi satisfacţii morale, c-aţi pus suflet şi lumea a apreciat. Aveţi multe pe cap încă de la începutul anului şi n-o să slăbiţi ritmul pentru că vreţi să ieşiţi învingători din competiţia cu voi înşivă.

(VĂRSĂTOR) Se poate să vi se mulţumească pentru ce-aţi muncit în decursul anului trecut şi o să vă continuaţi genul ăsta de preocupare. Voi v-aţi luat cu treaba şi-aţi făcut abstracţie de nişte lucruri care v-au ros pe dinăuntru pentru că nu le-aţi înţeles, nu le-aţi acceptat, probabil.

(PEŞTI) O să refaceţi grupul de prieteni de altă dată şi poate veţi începe proiecte noi care-or să vă ducă pe culmile succesului. Prietenii vă cooptează în diverse acţiuni care-or să vă ţină în priză şi o să vă bucuraţi de aprecieri din partea celor pentru care lucraţi, sau pe care-i ajutaţi.

Citește și
Horoscop
Horoscop 7 ianuarie 2019. Cine primește azi o ofertă de job plătit generos

(BERBEC) Poate daţi de nişte reduceri îmbietoare şi o să completaţi lipsurile din casă, fără o mare cheltuială. Începeţi cursa pentru ocuparea unui loc mai sus în clasament la slujbă, la şcoală, pe scenă socială, e un moment bun de relansare şi cerul tine cu voi.

(TAUR) O să reglaţi situaţia bancară, să faceţi ce trebuie ca să nu rămâneţi în pană de bani, ci să existe o constantă. Poate-ncepeți o colaborare cu străinătatea, se poate să vă duceţi fie la studii, fie să munciţi acolo unde v-aţi găsit ceva de lucru, poate cu ajutorul prietenilor.

(GEMENI) E perioada marilor întâlniri, în care-o să apară omul vieţii voastre şi să fiţi fericiţi, c-aveţi tot ce trebuie pentru asta. O să vă luaţi inima-n dinţi să cereţi un credit bancar şi să vă drămuiţi banii să v-ajungă pentru o casă, o maşină, un concediu pe care nu vi l-aţi mai putut permite de multă vreme.

(RAC) Poate-o să mai tatonaţi terenul, să vedeţi dacă vă puteţi împăca, totuşi cu cineva care va chemă în instanţă şi scăpaţi de un stres. O să reluaţi negocierile în vederea unei colaborări, deşi în cazul unora dintre voi o să fie un angajament principal, cu normă-n treaga.

(LEU) Sfera sentimentală e resuscitată şi o să vă simţiţi şi mai bine în relaţia de cuplu să aveţi cu cine împărtăşi bune şi rele. Se pare c-o să le-mpliniți o dorinţă alor voştri, să pregătiţi un eveniment, o nuntă, o aniversare, un botez, o revenire a cuiva de pe unde-a fost plecat.

(FECIOARĂ) O bucurie în familie, se va naşte un copilaş pe care-l aşteptaţi de multă vreme şi e de sărbătorit momentul. Poate-o să vă ocupaţi mai mult de familie, o să le asiguraţi alor voştri un confort sporit şi o să-i adunaţi la un loc pe cei care trăiesc la distanţă, care-ncotro.

(BALANŢA) Poate scăpaţi de o rată, v-ajută cineva cu bani şi o să fie o relaxare financiară, c-aveţi o înţelegere cu banca poate. Abia acum pentru că v-aţi mai relaxat după cheltuielile de sărbători o să cumpăraţi ceva pentru casă, un frigider, un televizor, o maşină de spălat, sau de mers.

(SCORPION) Vă gândiţi serios la examene, ori la materia pe care-o aveţi de parcurs ca să luaţi note, calificative la şcoală sau o să vă duceţi la un interviu. Apare o sursă de bani, poate e salariul mărit chiar, şi o să vă fie mai uşor cu toate, ca pân-acum nu vă ajungeau banii şi era frustrant.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult