Horoscop 9 ianuarie 2019. Cine are șanse să-și întâlnească sufletul pereche


Ultimul update: Miercuri 09 Ianuarie 2019 08:18
Data publicarii: Miercuri 09 Ianuarie 2019 07:54
Categorie: Horoscop

Horoscop 9 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Începem să le dăm de capăt lucrurilor complicate şi o să ne orientăm spre obiectivele pe care ni le-am trasat pe anul în curs.

Vibraţia zilei este 9 şi putem visa cu ochii deschişi la ce ne dorim c-o să se-mplinească.

(CAPRICORN)
E un câştig, nu numai de ordin material, ci vor fi şi satisfacţii morale, c-aţi pus suflet şi lumea a apreciat. Aveţi multe pe cap încă de la începutul anului şi n-o să slăbiţi ritmul pentru că vreţi să ieşiţi învingători din competiţia cu voi înşivă.

(VĂRSĂTOR)
Se poate să vi se mulţumească pentru ce-aţi muncit în decursul anului trecut şi o să vă continuaţi genul ăsta de preocupare. Voi v-aţi luat cu treaba şi-aţi făcut abstracţie de nişte lucruri care v-au ros pe dinăuntru pentru că nu le-aţi înţeles, nu le-aţi acceptat, probabil.

(PEŞTI)
O să refaceţi grupul de prieteni de altă dată şi poate veţi începe proiecte noi care-or să vă ducă pe culmile succesului. Prietenii vă cooptează în diverse acţiuni care-or să vă ţină în priză şi o să vă bucuraţi de aprecieri din partea celor pentru care lucraţi, sau pe care-i ajutaţi.

(BERBEC)
Poate daţi de nişte reduceri îmbietoare şi o să completaţi lipsurile din casă, fără o mare cheltuială. Începeţi cursa pentru ocuparea unui loc mai sus în clasament la slujbă, la şcoală, pe scenă socială, e un moment bun de relansare şi cerul tine cu voi.

(TAUR)
O să reglaţi situaţia bancară, să faceţi ce trebuie ca să nu rămâneţi în pană de bani, ci să existe o constantă. Poate-ncepeți o colaborare cu străinătatea, se poate să vă duceţi fie la studii, fie să munciţi acolo unde v-aţi găsit ceva de lucru, poate cu ajutorul prietenilor.

(GEMENI)
E perioada marilor întâlniri, în care-o să apară omul vieţii voastre şi să fiţi fericiţi, c-aveţi tot ce trebuie pentru asta. O să vă luaţi inima-n dinţi să cereţi un credit bancar şi să vă drămuiţi banii să v-ajungă pentru o casă, o maşină, un concediu pe care nu vi l-aţi mai putut permite de multă vreme.

(RAC)
Poate-o să mai tatonaţi terenul, să vedeţi dacă vă puteţi împăca, totuşi cu cineva care va chemă în instanţă şi scăpaţi de un stres. O să reluaţi negocierile în vederea unei colaborări, deşi în cazul unora dintre voi o să fie un angajament principal, cu normă-n treaga.

(LEU)
Sfera sentimentală e resuscitată şi o să vă simţiţi şi mai bine în relaţia de cuplu să aveţi cu cine împărtăşi bune şi rele. Se pare c-o să le-mpliniți o dorinţă alor voştri, să pregătiţi un eveniment, o nuntă, o aniversare, un botez, o revenire a cuiva de pe unde-a fost plecat.

(FECIOARĂ)
O bucurie în familie, se va naşte un copilaş pe care-l aşteptaţi de multă vreme şi e de sărbătorit momentul. Poate-o să vă ocupaţi mai mult de familie, o să le asiguraţi alor voştri un confort sporit şi o să-i adunaţi la un loc pe cei care trăiesc la distanţă, care-ncotro.

(BALANŢA)
Poate scăpaţi de o rată, v-ajută cineva cu bani şi o să fie o relaxare financiară, c-aveţi o înţelegere cu banca poate. Abia acum pentru că v-aţi mai relaxat după cheltuielile de sărbători o să cumpăraţi ceva pentru casă, un frigider, un televizor, o maşină de spălat, sau de mers.

(SCORPION)
Vă gândiţi serios la examene, ori la materia pe care-o aveţi de parcurs ca să luaţi note, calificative la şcoală sau o să vă duceţi la un interviu. Apare o sursă de bani, poate e salariul mărit chiar, şi o să vă fie mai uşor cu toate, ca pân-acum nu vă ajungeau banii şi era frustrant.

Horoscop 8 ianuarie 2019. Zodia care azi lămurește toate problemele din dragoste
Horoscop 8 ianuarie 2019. Zodia care azi lămurește toate problemele din dragoste
Horoscop 7 ianuarie 2019. Cine primește azi o ofertă de job plătit generos
Horoscop 7 ianuarie 2019. Cine primește azi o ofertă de job plătit generos
VIDEO PROTVPLUS.RO
Neti Sandu
Horoscop 14 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii își vor întemeia o familie
Horoscop 13 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii au parte de surprize
Horoscop 12 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii au satisfacții materiale
Horoscop 11 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au cheltuieli neprevăzute
Horoscop 10 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii au cheltuieli suplimentare
Horoscop 9 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii au o zi bănoasă
Horoscop 22 septembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele intră la cheltuieli
Horoscop 8 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor avea relaxare financiară
Horoscop 7 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii câștigă bani din afaceri
Horoscop 6 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii își pot întâlni perechea
Horoscop 5 octombrie 2019. „Peștii” ar putea primi un cadou de la persoana iubită
Horoscop 4 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele fac rost de bani
Horoscop 3 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii primesc vești bune