Horoscop 7 ianuarie 2019. Cine primește azi o ofertă de job plătit generos


Ultimul update: Luni 07 Ianuarie 2019 10:14
Data publicarii: Luni 07 Ianuarie 2019 07:59
Categorie: Horoscop

Horoscop 7 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Se-ncheie sărbătorile de iarnă şi trecem şi noi, serios, la treabă, să lucrăm de zor, la ce ne-am propus, c-avem toate şansele să ne împlinim cel mai îndrăzneţ vis.

Vibraţia zilei este 7 şi avem acces la o înţelegere superioară a lucrurilor.

CAPRICORN
Poate o s-aveţi o discuţie de principiu referitoare la un proiect care se poate pune în practică de luna viitoare-n colo. Se deblochează un traseu de succes şi o să fie multă muncă de-aici înainte, dar sunteţi obişnuiţi cu-așa ceva şi-o să vină şi succesul.

VĂRSĂTOR
E momentul să vă-ngrijiti şi de sănătate, să faceţi măcar un consult de rutină, să vă asiguraţi că sunteţi în parametri. Lume nouă care vă căuta să lucraţi împreună, pot fi proiecte particulare, care ţin de vreo fundaţie şi o să vă luptaţi să strângeţi nişte fonduri.

PEŞTI
Se poate să înlocuiţi o colaborare cu o alta, o fi ceva mai avantajos şi o să vă drămuiţi timpul să v-ajungă şi pentru familie. Aveţi voi vreun sărbătorit prin preajmă şi o să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni cu care va face plăcere să socializaţi.

BERBEC
Vă faceţi curaj să porniţi pe o altă traiectorie profesională şi o să apelaţi la intuiţie ca să nu daţi greș. O invitaţie să munciţi, ori să învăţaţi în străinătate sau urmează să vă căsătoriţi, dacă lucrurile or să meargă bine, chestie de timp ca să vă convingeţi.

TAUR
Vă puteţi interesa de formalităţile pe care trebuie să le completaţi ca să vă luaţi casă şi de ce fel de credit să cereţi la bancă. Or să vă intre nişte bani şi-o să plătiţi o datorie sau faceţi o achiziţie care o să înghită cam mulţi bani, dar o fi ceva pe care vi-l doreaţi de multă vreme.

GEMENI
Se poate să primiţi un cadou, o fi zi de nume sau poate fi un gest de mulţumire, de recunoştinţă din partea cuiva. Sfera sentimentală promite o dragoste împărtăşită, după o perioadă de degringolada şi o să vă aşezaţi şi voi la casa voastră şi să creşteţi copii.

RAC
Poate picaţi la o înţelegere cu un fost partener de afaceri, ori de cuplu şi renunţaţi la un proces. Se poate să renegociaţi un contract, şi o să vă consultaţi cu nişte parteneri de afaceri să obţineţi tot ce se poate, să aveţi o motivaţie serioasă ca să munciţi.

LEU
Vă pot intra de undeva nişte bani şi să-i răsfăţaţi pe cei dragi, să organizaţi şi pentru week-end o plecare în excursie. O să plătiţi nişte facturi, mai apar şi alte urgente şi o să aveţi şi de buzunar să ieşiţi la o cafea cu prietenii, mai ales dacă e ceva de sărbătorit.

FECIOARĂ
O să luaţi şi voi nişte bani pe care-i aşteptaţi de la sfârşitul anului şi-o să aveţi pentru ratele şi facturile curente. Se pare c-o să puteţi câştiga mai mulţi bani dac-o să lucraţi şi în particular sau poate vă duceţi la alt serviciu unde salariul e mai mare.

BALANŢA
O să le fiţi de ajutor unor prieteni care au nevoie să-i însoţiţi, undeva sau se mută ori se sărbătoresc. Vă caută cineva care-a tot aşteptat un semn de viaţă de la voi şi o să ieşiţi la întâlnire, poate vă faceţi timp şi pentru altele, de săptămâna viitoare încolo.

SCORPION
Vă orientaţi spre nişte studii care să vă completeze nişte cunoştinţe, poate e un doctorat, în cazul unora dintre voi. Poate vă tentează cineva cu un job care o să v-aducă mai mulţi bani şi o să vă pună într-o lumină favorabilă, să vă bucuraţi de recunoaştere publică.

SĂGETĂTOR
O să vă acordaţi mai mult timp ca să va-ngrijiti, să vă schimbaţi garderoba, să vă tundeţi altfel, să arătaţi fresh. E bine să-ndrăzniți mai mult, pentru că e anul vostru special şi trebuie profitat la maximum de oportunităţile pe care le veţi întâlni pe tot parcursul anului.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Horoscop 6 ianuarie 2019. Zodia care are șanse mari să primească o cerere în căsătorie
Horoscop 6 ianuarie 2019. Zodia care are șanse mari să primească o cerere în căsătorie
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop Neti Sandu
Horoscop 19 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii, sfătuiți să aibă grijă la economii
Horoscop 18 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea cheltuieli neprevăzute
Horoscop 17 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc o sumă de bani
Horoscop 16 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Peștii vor primi o sumă importantă de bani
Horoscop 15 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac rost de bani
Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă
Horoscop 5 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Gemenii își găsesc partenerul printre prieteni
Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Horoscop 12 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, pregătiţi de căsătorie
Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani pentru cumpărături
Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii primesc o sumă de bani
Horoscop 9 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O cerere în căsătorie vă lasă fără cuvinte
Horoscop 8 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor recupera o sumă mare de bani