Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 7 octombrie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță un proiect important și stabilitate financiară

Horoscop 7 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi destinsă. Se mai rezolvă și de la sine o serie de lucruri și o să ne putem relaxa, s-o pornim cu forțe proaspete în noile proiecte.

Vibrația zilei este 7 și o să fim cumpătați în tot ce ne propunem.

Horoscop 7 octombrie 2024 - BALANȚĂ

O agendă încărcată, or să apară solicitări din toate direcțiile și o să vă dați peste cap să vă achitați de toate obligațiile ca să vă plasați la un nivel superior.

Se poate să primiți confirmări că vi se dă voie să urmați niște cursuri, să vă mutați la altă școală, la alt serviciu, să luați bani în plus sau alte recompense.

Horoscop 7 octombrie 2024 - SCORPION

E o acalmie la voi acasă, s-au mai liniștit spiritele, dar e bine să vă îngrijiți și de voi și de sănătatea alor voștri ca să nu vă treziți cu neplăceri.

Se poate să cheltuiți niște bani ca să vă reînnoiți garderoba, și să mai luați și diverse lucruri pentru casă, ca dați refresh interiorului.

Citește și
horoscop
Horoscop săptămâna 7 - 13 octombrie 2024. Ce urmează pentru zodii cu Jupiter în mișcare retrogradă
Horoscop 7 octombrie 2024 - SĂGETĂTOR

Vă caută cineva care visează la o relație și o să vă evaluați și voi sentimentele ca să știți dacă vă regăsiți într-o astfel de relație.

Se poate să primiți o atenție din partea cuiva care se insinuează în viața voastră pentru că se simte atras(ă) de voi, persoana.

Horoscop 7 octombrie 2024 - CAPRICORN

O să vă coopteze un partener de afaceri într-un proiect care v-ar aduce acei bani de care aveți nevoie ca să vă confere stabilitate financiară.

O să refaceți cercul de prieteni cu care mai ieșiți serile și o să vă destindeți, că v-a ajuns oboseala.

Horoscop 7 octombrie 2024 - VĂRSĂTOR

O să veniți cu idei noi la serviciu, poate ieșiți pe piață cu un proiect nou și o să vă găsiți adepți că sunteți foarte actuali și știți ce se poartă, ce se cere.

Poate duceți mașina în service ca să vă simțiți în siguranță la volan și să puteți pleca și la drum lung dacă vreți într-o excursie.

Horoscop 7 octombrie 2024 - PEȘTI

O să vă recuperați banii pe care nu i-ați luat când a trebuit și faceți acele achiziții pe care le-ați tot amânat că trebuiau plătite ratele lunare și facturile – obligatoriu.

Vi se poate acorda acel împrumut pe care l-ați cerut mai demult unei bănci, sau o fi un salariu în avans cerut celor de la serviciu.

Horoscop 7 octombrie 2024 - BERBEC

O să mai puteți discuta pe marginea unui contract și să nu vă lăsați convinși până nu vi se împlinesc doleanțele că vreți să vă fie plătită munca.

Poate nimeriți o mașină la un preț convenabil și o să vă propuneți s-o luați, chiar dacă nu era în plan.

Horoscop 7 octombrie 2024 - TAUR

Se pare că vă focusați pe studiu, sau îi duceți pe copii la școli, la cursuri speciale ca să le cultivați talentul că ați descoperit că au niște valențe care se irosesc.

Apare din senin un business în care-o să vă implicați că e pe tipicul vostru și o să vă bucurați de succes.

Horoscop 7 octombrie 2024 - GEMENI

O să vă bucurați de un câștig pentru care v-ați zbătut vreme îndelungată și o să atingeți un alt nivel profesional că v-ați depășit pe voi înșivă.

Se poate să intrați într-un parteneriat de afaceri și să vă meargă bine, să faceți lucruri de calitate împreună.

Horoscop 7 octombrie 2024 - RAC

Se poate clarifica o situație care ține de relația de cuplu și să fie înțelegere de-aici încolo în relație, că vă doriți stabilitate, să fiți fericiți.

O să se găsească o formă de recompensă pentru ce-ați muncit în ultima vreme și o să fiți gata și de o nouă lansare de proiect.

Horoscop 7 octombrie 2024 - LEU

O să negociați un contract, că păreți într-un duel de principii cu cealaltă parte și o să vă luptați pentru regulile la care țineți, dar o să mai puteți lăsa și de la voi.

O să vă dați peste cap să recuperați banii care vi se cuvin c-aveți cheltuieli mari și chiar nu e normal să renunțați la ei.

Horoscop 7 octombrie 2024 - FECIOARĂ

O să intrați în priză c-aveți multe de rezolvat, atât la serviciu, cât și acasă – toată lumea are pretenții de la voi și o să faceți voi tot ce vă stă în putință.

Se poate să vă mai luați ceva de lucru în particular și o să aveți bani pentru evenimentele acestui sfârșit de an.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult