Horoscop săptămâna 7 - 13 octombrie 2024. Ce urmează pentru zodii cu Jupiter în mișcare retrogradă

horoscop
Shutterstock

Săptămâna 7-13 octombrie 2024 este marcată de două evenimente astrologice importante: Jupiter începe mișcarea retrogradă prin Gemeni și Pluton revine la mișcarea directă prin Capricorn.

Horoscop Berbec săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă, din 9 octombrie, prin zodia Gemeni, semn că există situații, pe care nativii Berbec le-au trecut cu vederea și în următoarele patru luni necesită rezolvare. Acum vor relua anumite dialoguri, să clarifice un context relațional sau profesional, să exploreze posibilități noi de perfecționare profesională.

Al doilea eveniment astral important al săptămânii este revenirea la mișcarea directă a lui Pluton, planeta transformării profunde, din 11 octombrie, prin zodia Capricorn, respectiv prin casa carierei și aspirațiilor profesionale. Cu o strategie nouă și un plan pe termen lung, Berbecii vor intra pe o direcție diferită.

Horoscop Taur săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă, din 9 octombrie, prin zodia Gemeni, respectiv prin casa banilor și valorilor nativilor Taur. În următoarele patru luni se reiau discuții, negocieri salariale și se rezolvă chestiuni financiare, care au fost amânate.

Citește și
neti sandu
Horoscop 4 octombrie 2024, cu Neti Sandu. Sunt bani și de dat și de luat, și-o s-aveți grijă să mai rămână ceva în cont
„Noua blondă a lui Putin” s-a înfuriat când a fost întrebată de ce nu are copii. Ce a pățit jurnalista care a îndrăznit să o pună în dificultate

Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă prin Capricorn și nativii Taur vor intra într-o etapă favorabilă evoluției spirituale, privind perfecționarea profesională și felul cum abordează viața. În urma unor evenimente, care le-au dat peste cap sistemul de valori și principii, nativii vor căuta să-și atingă niște idealuri, să facă o schimbare profundă.

Horoscop Gemeni săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Pe 9 octombrie, Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă prin casa personalității nativilor Gemeni, semn că urmează o perioadă de patru luni de autoevaluare și reorganizare a planurilor de viitor. De asemenea, este un moment bun să-și dea seama ce anume au nevoie, care este direcția pe care să o urmeze în planul relațional sau profesional.

Începând din 11 octombrie, odată cu revenirea la mișcarea directă a lui Pluton, planeta transformărilor profunde, nativii Gemeni vor vedea mai clar și vor avea putere interioară să lupte pentru a rezolva un context financiar, să intre în posesia unor bunuri. Și viața intimă devine importantă și Gemenii își doresc o apropiere profundă de partener. De asemenea, este un moment favorabil să-și recâștige forța interioară.

Horoscop Rac săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă, din 9 octombrie, prin zodia Gemeni, respectiv prin casa introspecției, frământărilor interioare și trecutului și le oferă nativilor Rac șansa să analizeze și reevalueze anumite chestiuni profesionale sau care țin de sănătate.

Din 11 octombrie, odată cu ieșirea lui Pluton din mișcarea retrogradă, din sectorul relațiilor, registrul astral este favorabil pentru relația de cuplu și relațiile profesionale. Nativii care au reevaluat și au conștientizat anumite aspecte ale relației, intră pe o traiectorie normală și-și găsesc liniștea în cuplu sau privind încheierea unui contract important în planul profesional.

Horoscop Leu săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Începând din 9 octombrie, Jupiter, marele benefic, retrogradează prin zodia Gemeni, respectiv prin casa prietenilor, grupurilor, organizațiilor și vieții sociale. Posibil să aibă loc o serie de dialoguri, care să clarifice anumite chestiuni într-o relație de prietenie sau proiect pe termen lung din sfera profesională.

Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, din 11 octombrie, prin zodia Capricorn, respectiv prin casa muncii și sănătății. Posibil unele nemulțumiri legate de locul de muncă să se încheie. Din punct de vedere al sănătății este posibil ca Leii să se vindece de o afecțiune sau să găsească un tratament potrivit.

Horoscop Fecioara săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Jupiter, marele benefic, își începe, din 9 octombrie, mișcarea retrogradă, prin zodia Gemeni, respectiv prin casa carierei și aspirațiilor profesionale și urmează o perioadă în care nativii Fecioară își vor reevalua situația în planul profesional, proiectele pe care le au în desfășurare și relația cu superiorii.

Din 11 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă prin zodia Capricorn, prin sectorul sentimental, pe care l-a răscolit și reevaluat. Acum nativii Fecioară simt o îmbunătățire și au ocazia de a-și manifesta sentimentele mai profund. Experiențele pe care le-au avut au dus la o evoluție și acum Fecioarele pot să integreze în viața lor credințe și principii noi.

Horoscop Balanță săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Odată cu intrarea lui Jupiter în mișcare retrogradă, din 9 octombrie, prin zodia Gemeni, respectiv prin sectorul schimburilor de experiență profesională, studiilor, cunoașterii, principiilor și filosofiei de viață, nativii Balanță vor încerca să-și reevalueze direcția în viața profesională, iar acțiunile acestora vor trebui să fie în acord cu principiile, care intră într-un proces de revizuire.

Odată cu revenirea la mișcarea directă a lui Pluton în Capricorn, din 11 octombrie, prin sectorul vieții de familie, unde au existat tensiuni legate de casă sau administrarea unor bunuri patrimoniale, acum lucrurile reintră în normal. Nativii Balanță au mai multă înțelepciune și rezolvă mai ușor orice provocare sau tensiune apare.

Horoscop Scorpion săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă, din 9 octombrie, prin zodia Gemeni, respectiv prin casa intereselor financiare, a banilor și bunurilor pe care nativii Scorpioni le dețin la comun cu partenerul sau alte persoane, privind viața de cuplu/intimă. Urmează patru luni de reviziuiri și reevaluări privind rezolvarea unui context financiar și relațional.

Nativii Scorpion se bucură, din 11 octombrie, de revenirea la mișcarea directă a lui Pluton, guvernatorul lor, prin zodia Capricorn. Scorpionii vor da dovadă de multă profunzime în gândire, comunicare și în interacționarea cu ceilalți și pot avea dialoguri care să-i ajute să evolueze.

Horoscop Săgetător săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Cu Jupiter, guvernatorul nativilor, în mișcare retrogradă, din 9 octombrie, prin zodia Gemeni urmează o perioadă de patru luni de reevaluări ale relațiilor și parteneriatelor profesionale. Dacă au existat neînțelegeri, acum se pot relua niște dialoguri, care să clarifice situația.

Din 11 octombrie, odată cu revenirea la mișcarea directă a lui Pluton prin Capricorn, nativii Săgetător își pot consolida situația financiară, să rezolve niște contexte încurcate sau să achite niște datorii mai vechi. De asemenea, este posibil să încheie și contracte noi, mai profitabile.

Horoscop Capricorn săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Sectorul muncii și sănătății intră într-un proces de reevaluare și revizuire a acivităților profesionale și a stării de sănătate, odată cu retrogradarea lui Jupiter, prin zodia Gemeni, din 9 octombrie. Dacă au existat probleme privind executarea sarcinilor sau s-au reactivat niște afecțiuni mai vechi, în următoarele patru luni este momentul de a clarifica o situație profesională sau nativii să înceapă niște investigații medicale.

După o perioadă în care le-a răscolit gândurile și viața, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, prin Capricorn, din 11 octombrie. Capricornii au ocazia și șansa să evolueze, fără a mai primi lecții dure de la Pluton, iar lucrurile să se așeze mult mai ușor în viață.

Horoscop Vărsător săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Pe 9 octombrie, Jupiter, marele benefic, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Gemeni și urmează o perioadă de patru luni, în care nativii Vărsător își vor analiza sentimentele față de partener sau o persoană dragă, iar dacă sunt singuri vor căuta să-și dea seama cât de deschiși sunt să investească într-o relație sentimentală nouă.

Din 11 octombrie, Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă prin sectorul subconștientului, introspecției și trecutului. Vărsătorii vor resimți acest context astral ca pe o ușurare, după o perioadă lungă de reconstrucție interioară.

Horoscop Pești săptămâna 7 - 13 octombrie 2024

Contextul astral al săptămânii anunță retrogradarea lui Jupiter, marele benefic, din 9 octombrie, prin zodia Gemeni, unde urmează o perioadă de patru luni de reevaluare a relațiilor de familie, privind rezolvarea unui context locativ sau care vizează relațiile cu părinții.

Pluton, planeta transformărilor profunde, revine la mișcarea directă, din 11 octombrie, prin Capricorn, respectiv prin sectorul prietenilor, vieții sociale, grupurilor pe care le frecventează, privind proiectele de viitor. Nativii Pești capătă mai multă forță interioară să se implice într-un proiect de suflet, să vadă o relație de prietenie din alt unghi, să-și schimbe niște credințe sau principii și vor rezona mai mult cu filosofia de viață a grupului de prieteni/colegi/colaboratori.

Articol recomandat de sport.ro
”O dorință veche!” Andrei Rațiu dă lovitura! Spaniolii au anunțat că fundașul român este aproape de transferul carierei
”O dorință veche!” Andrei Rațiu dă lovitura! Spaniolii au anunțat că fundașul român este aproape de transferul carierei
Citește și...
Horoscop 5 octombrie 2024, cu Neti Sandu. Nativii unei zodii pot ajunge la o nuntă în acest weekend
Horoscop 5 octombrie 2024, cu Neti Sandu. Nativii unei zodii pot ajunge la o nuntă în acest weekend

Horoscop 5 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi reușită. Lucrurile la care visăm se-mplinesc, oamenii pe care ni-i dorim în viața noastră vin spre noi și o să ne declarăm fericiți.

Horoscop 4 octombrie 2024, cu Neti Sandu. Sunt bani și de dat și de luat, și-o s-aveți grijă să mai rămână ceva în cont
Horoscop 4 octombrie 2024, cu Neti Sandu. Sunt bani și de dat și de luat, și-o s-aveți grijă să mai rămână ceva în cont

Horoscop 4 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi frumoasă. O să facem și acele lucruri pe care ni le-am dorit de multă vreme și o să ne simțim răsplătiți, recompensați, că mai merităm și noi, ce-i drept.

Horoscop 3 octombrie 2024, cu Neti Sandu. O să puteți face rost de bani în plus
Horoscop 3 octombrie 2024, cu Neti Sandu. O să puteți face rost de bani în plus

Horoscop 3 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi a provocărilor. E momentul să punem la bătaie toate resursele interioare ca să obținem ce ne-am propus ca să fi meritat efortul.

Horoscop 2 octombrie 2024: Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță. Relațiile puse sub microscop
Horoscop 2 octombrie 2024: Luna Nouă și Eclipsa de Soare în Balanță. Relațiile puse sub microscop

Luna Nouă este asociată cu inițierea de acțiuni și direcții noi. Contextul astral este favorabil reflecției, iar Eclipsa de Soare aduce o intensitate mare, caracter karmic, rolul acesteia fiind să corecteze o traiectorie.

Horoscop 2 octombrie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie se adună bani în cont, pot fi și de la serviciu
Horoscop 2 octombrie 2024, cu Neti Sandu. Pentru o zodie se adună bani în cont, pot fi și de la serviciu

Horoscop 2 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu vești bune. Or să ne iasă pașapoartele, ni se vor semna acte, or să ni se împlinească dorințele și o să devenim și noi stăpâni pe situație.  

Recomandări
Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la prezidențiale. Cine s-a înscris până acum. Emoții pentru Geoană și Ciucă
Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la prezidențiale. Cine s-a înscris până acum. Emoții pentru Geoană și Ciucă

Termenul pentru înregistrarea candidaturilor la alegerile prezidenţiale expiră sâmbătă, la ora 24.00, BEC urmând să se pronunţe cu privire la admiterea sau respingerea înregistrării candidaturii.

Cine este Arian, tânărul român care a obținut o decizie istorică la CJUE pentru persoanele trans. De ce a ajuns în instanță
Cine este Arian, tânărul român care a obținut o decizie istorică la CJUE pentru persoanele trans. De ce a ajuns în instanță

Decizie istorică pentru România în cazul unei persoane transgender. Curtea Europeană de Justiție a obligat statul român să îi acorde o nouă identitate lui Arian.

MApN anunță că au fost găsite resturi de dronă rusească în Delta Dunării
MApN anunță că au fost găsite resturi de dronă rusească în Delta Dunării

Poliția de Frontieră a informat MApN, vineri dimineață, 4 octombrie, cu privire la existența unor fragmente de dronă rusească în Delta Dunării.