Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 28 octombrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate bate palma pentru un contract valoros

Horoscop 28 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi echilibrată. Suntem harnici, perseverenți, ca să facem treabă ca lumea și să ne rămână un strop de timp și pentru noi.

Vibrația zilei este 1 și să începem o viață nouă și fericită.

Horoscop 28 octombrie 2024 - SCORPION

Se poate să vă pregătiți de o deplasare ca să rezolvați fie niște probleme de serviciu, fie unele personale, de familie și o să fie totul cu succes.

E posibil să dați un examen, niște diferențe, echivalări ca să vă puteți continua, în bune condiții, studiile.

Horoscop 28 octombrie 2024 - SĂGETĂTOR

O să le cereți șefilor, cu diplomație ar fi de dorit, ce v-au promis ca să fie de calitate – produsul la care lucrați – poate le cereți aparatură de ultimă generație.

Poate faceți ceva cu banii din cont, o investiție, poate vă gândiți la o casă, ori la o mașină.

Horoscop 28 octombrie 2024 - CAPRICORN

O confruntare cu cineva care vă neagă niște drepturi, și-o să veniți cu dovezi și argumente ca să vă recăpătați ce-i al vostru, să nu vă conteste nimeni.

E posibil să întâlniți pe cineva care să se insinueze în viața voastră și dacă n-aveți pe nimeni să-i permiteți să se apropie.

Horoscop 28 octombrie 2024 - VĂRSĂTOR

Se pare c-o să cheltuiți niște bani ca să aduceți unele îmbunătățiri acasă și să vă sporiți gradul de confort, și să fie și o estetică diferită, să aduceți un plus de modernism.

Un ochi ațintit asupra sănătății v-ar fi util atât vouă, cât și alor voștri că e bine să fiți cu analizele la zi.

Horoscop 28 octombrie 2024 - PEȘTI

Voi o să vă găsiți stabilitatea în muncă și o să faceți progrese, poate vă mai luați ceva în plus de lucru – o colaborare de pe urma căreia o să încasați bani frumoși.

Vă caută cineva care poate-a realizat că-i lipsiți și o să vrea să faceți echipă la bine și la greu.

Horoscop 28 octombrie 2024 - BERBEC

Poate vi s-a aprobat creditul bancar pe care l-ați tot cerut și o să vă orientați spre o locuință mai spațioasă în care să vă mutați dacă vreți să vă întemeiați o familie.

Vin bani de la serviciu, pot fi cei din salariu, ori e vreo compensație, chiar sub formă de vouchere și-or să pice tocmai bine.

Horoscop 28 octombrie 2024 - TAUR

O să vă alăturați unui grup ca să puneți pe roate o afacere, dar poate fi și o activitate de plăcere care să v-ajute să descărcați tensiunile că ați muncit destul.

O să vă asigurați că sunteți pregătiți pentru școală, examene, interviuri, ca să obțineți un job mai bun și să faceți performanță.

Horoscop 28 octombrie 2024 - GEMENI

E o răscolire financiară, semn c-ați dat de lucruri care vă trebuie pe-acasă și intrați la cheltuială că vă sunt absolut utile.

E momentul să vă reinventați și o să dați curs ofertelor de job și-o s-o alegeți pe cea care vi se potrivește și pe care-o faceți cu ușurință.

Horoscop 28 octombrie 2024 - RAC

Se pare c-o să dați dovadă de curaj și-o să vă încercați șansele într-o experiență profesională pe care v-o doriți de multă vreme, dar de care vă era teamă, să nu dați chix.

Poate-o să vă puneți în valoare niște calități, în cadrul unei colectivități, cu, sau fără să fiți în competiție cu cineva.

Horoscop 28 octombrie 2024 - LEU

Vin bani de undeva și-o să vă puteți mișca, să vă înscrieți într-o excursie și poate vă mai luați o zi, două de concediu, dacă un weekend nu v-ajunge.

Poate vă ocupați de reamenajarea locuinței și o să dați și de niște reduceri, și-o să scutiți, cu ocazia asta, niște bani.

Horoscop 28 octombrie 2024 - FECIOARĂ

O zi încărcată pentru voi, treabă multă la serviciu, la fel și acasă, și o să puteți sta la o cafea, într-o pauză și cu cineva căruia i-a fost dor de voi.

Se poate să primiți un cadou, posibil cu un prilej anume și o să vă încânte gestul, mai ales că e din partea cuiva la care nu v-ați fi așteptat.

Horoscop 28 octombrie 2024 - BALANȚĂ

Poate vă înțelegeți cu partenerii de afaceri asupra banilor care vi se cuvin și bateți palma pentru un contract valoros.

Aveți voi o greutate pe suflet de care vă puteți elibera dacă o să stați de vorbă cu acel cineva care v-a cauzat o greutate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult