Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 22 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii își pot întâlni jumătatea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 22 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de o veste bună, de o prezenţă umană, fie ea şi online numai să putem comunica, să nu ne-nstrăinăm unii de alţii.

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o să prindem din zbor o idee strălucită.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR  

O să vă faceţi program de ieşit un pic la plimbare, chit că să faceţi nişte cumpărături, dacă nu să vizitaţi şi un târg de sezon, să daţi o raită prin parc.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN  

E cineva care vrea să petreceţi câteva ore împreună, poate vă propune o afacere, o colaborare şi o s-aveţi de câştigat, timp s-aveţi.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR  

Poate-aveți o idee cu care să ieşiţi la rampă, o postaţi pe vreo reţea de socializare şi aşteptaţi impactul la public - care pare să fie unul pozitiv

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI  

Se poate să vă facă cineva o vizită şi să aflaţi noutăţi care să v-aducă cu un pas mai aprope de o realizare - poate - v-apucaţi de ceva nou care promite succes.

Citește și
Horoscop 2 septembrie, cu Neti Sandu. Racii primesc bani în semn de apreciere
Horoscop 20 noiembrie 2020, cu Neti Sandu. Leii se vor împăca cu persoana iubită
HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 BERBEC  

Păreţi mai hotărâţi să vă întemeiaţi şi voi o familie, dar nici gândul la cariera nu vă dă pace şi o să faceţi cumva să le-mpăcați pe cele două.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 TAUR  

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi să petreceţi un timp de calitate împreună până o să vă cunoaşteţi mai bine.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 GEMENI  

Poate e o sărbătoare în familie, o aniversare, un botez, aşa, doar cu ai casei, să nu vă expuneţi niciunui risc, să fie toată lumea sănătoasă.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 RAC  

Se pare că e cineva care demult vrea să vă scoată la o întâlnire şi-o să prindă momentul dacă vă nimereşte când sunteţi online, să vă invite pe-afară.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 LEU  

Poate o să faceţi o trataţie la voi acasă, dacă nu aveţi unde să-l sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, ca să nu treacă neobservat un moment foarte important.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ  

O să vă faceţi program cu cei tineri din familie, poate plecaţi într-o escursie de o zi, cu copii, nepoţii, în vizită la bunici poate, la rude.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 BALANŢĂ  

Lucrurile bune vin spre voi şi o să cultivaţi în continuare starea de bine, să adunaţi în jurul vostru oameni care să fie în rezonanţă cu voi.

HOROSCOP 22 NOIEMBRIE 2020 SCORPION  

Aveţi energie, inspiraţie şi o să atrageţi oameni de afaceri care vor să lucreze cu voi, c-aveţi resurse nebănuite, mai ales în momentul de față.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult