Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 13 septembrie 2018. Zodia care primeşte o ofertă extrem de avantajoasă

Your browser doesn't support HTML5 video.

O zi reuşită. O să apelăm la resursele interioare care sunt nelimitate, ca să fim expeditivi cu treburile mai complicate, să ne putem ocupa şi de noi şi de-ai noştri.

Vibraţia zilei este 4 şi o să facem echipa frumoasă cu ai noştri şi la treabă şi la distracţie.

FECIOARĂ Se poate să munciţi în plus şi să luaţi şi bani pe măsură efortului, să fie un progres în plan profesional.

BALANŢA Veşti dintre cele mai bune din sfera sentimentală şi o să aflaţi care sunt intenţiile partenerului de cuplu, că poate are gânduri de căsătorie.

SCORPION Aţi putea primi o invitaţie la plimbare în străinătate, poate e o ceremonie, un eveniment festiv la care aţi vrea s-ajungeţi neapărat.

SĂGETĂTOR E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să se-apropie din ce în ce de voi şi să aveţi toate şansele să formaţi un cuplu.

Citește și
japonia
Unde si cand va avea loc urmatorul cutremur mare? Cum cerceteaza si estimeaza expertii japonezi miscarile pamantului

CAPRICORN Se pare c-o să daţi de un anturaj care să vă susţină iniţiativele şi o să scutiţi timp şi efort, să vă mai ocupaţi şi de voi.

VĂRSĂTOR Sunteţi prinşi într-un iureş al evenimentelor şi o să fiţi prompţi în replică, să fie eficiență maximă în tot ce faceţi.

PEŞTI Se poate să vă coopteze nişte parteneri de afaceri să lucraţi la un proiect care v-ar aduce beneficii şi-o să acceptaţi dacă nu sunteţi prinşi cu alte treburi.

BERBEC O să deveniţi şi mai comunicativi, ieşiţi cu prietenii, îi mai chemaţi şi pe la voi şi o să vă umpleţi frumos timpul de relaş.

TAUR E an bun de căsătorie, cum am mai tot spus şi oricum, promite să vă meargă şi mai bine în relaţia de doi, să fiţi fericiţi.

GEMENI Se poate ivi ocazia ideală să vă schimbaţi maşina cu una nouă, la mâna a doua, depinde de cât aţi strâns în cont, sau cât va împrumuta bancă.

RAC Se poate să va-ndragostiti până peste cap şi să vă bucuraţi că n-o să mai fiţi singuri şi neîmpliniţi sufleteşte.

LEU O s-aveţi, se pare, ultimul cuvânt într-o negociere în care ţineţi la condiţiile voastre şi bateţi palmă la final.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult