Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Sunt dezamăgit.” Reacția lui Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, după ce actrița a condamnat atacurile Israelului

Tatăl Angelinei Jolie, Jon Voight, a criticat-o pe actriță pe rețelele de socializare, declarându-se „dezamăgit” de comentariile fiicei sale cu privire la atacurile Israelului în Gaza.

Jolie, în vârstă de 48 de ani, a publicat o postare pe Instagram în care a vorbit despre situaţia extremă în care se află populaţia din Gaza, bombardată, privată de hrană şi apă, care nu are posibilitatea de a fi evacuată şi nici măcar dreptul fundamental al omului de a trece o graniţă pentru a se refugia, potrivit Sky News.

„Bombardamentele provoacă zilnic noi nevoi umanitare extreme. Refuzul ajutoarelor, al combustibilului și al apei îi pedepsește colectiv pe oameni. Umanitatea cere o încetare imediată a focului.”, a scris actrița.

Într-un videoclip distribuit pe Instagram, intitulat „adevăr și minciună”, Voight, în vârstă de 84 de ani, a declarat că fiica sa nu știe ce este onoarea față de Dumnezeu.

Citește și
angelina jolie
Angelina Jolie, într-un rol de excepție. O va interpreta pe legendara solistă de operă Maria Callas

Așezat în fața unui steag american, câștigătorul premiului Oscar a spus: „Nu, nu, nu. Sunt foarte dezamăgit de faptul că fiica mea, la fel ca mulți alții, nu știu ce este onoarea față de Dumnezeu.”

„Este vorba despre distrugerea istoriei pământului lui Dumnezeu, Țara Sfântă, pământul evreilor. Ceea ce se întâmplă este dreptate pentru copiii lui Dumnezeu din Țara Sfântă. Armata israeliană trebuie să protejeze pământul tău, poporul tău. Acesta este un război.”

Voight s-a căsătorit cu mama lui Jolie, actrița Marcheline Bertrand, în 1971. Au avut doi copii, James în 1973 și Jolie în 1975, dar au divorțat la un an după nașterea actriței.

Jolie și Voight s-au înstrăinat la începutul anilor 2000, după ce el a comentat în mod public despre sănătatea mintală a acrtiței și despre divorțul de Billy Bob Thornton.

Cei doi s-au împăcat, Voight declarând în 2011 pentru Daily Mail că „ar fi reluat legăturile cu Angie”, cu toate acestea, se crede că artista a întrerupt din nou legăturile cu tatăl său după divorțul de Brad Pitt.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult