Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Victoria Beckham a împlinit 50 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis soțul ei

David Beckham este cât se poate de mândru de soția sa și de tot ce a realizat până la vârsta de 50 de ani. Fostul fotbalist i-a transmis un mesaj emoționant prin care îi urează „La mulți ani!”.

Victoria, fosta vedetă a trupei Spice Girls, împlinește astăzi 50 de ani, iar David a ținut să onoreze momentul important, lăudându-se cu realizările Victoriei, potrivit Mirror.

De când a devenit faimoasă în 1994, cu hitul Wannabe al trupei Spice Girls , Victoria a ajuns să domine topurile, precum și industria modei și a divertismentului.

În ultimii ani, Victoria a întors spatele muzicii și s-a concentrat mai mult pe cariera sa în domeniul modei, îmbrăcând personalități precum Eva Longoria, Meghan Markle și colegele sale de trupă Melanie Brown și Melanie C.

Pe Instagram, în fața celor 87,1 milioane de urmăritori ai săi, David, în vârstă de 48 de ani, a distribuit un video emoționant cu soția sa în mai multe ipostaze de-a lungul anilor.

Citește și
Victoria Beckham
Cum a fost surprinsă Victoria Beckham la Paris. Vedeta nu a renunțat la tocuri, deși merge cu ajutorul cârjelor. FOTO

Videoclipul a fost însoțit de următorul mesaj: „La mulți ani frumoasei mele soții. Ar trebui să privești înapoi și să fii mândră de ceea ce ai realizat și ceea ce ai construit, Posh Spice, femeie de afaceri și, bineînțeles, soția mea”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult