Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fotomodel a murit la câteva ore după liposucție. S-a operat chiar dacă era slabă. Ultimul mesaj transmis

Fotomodelul Luana Andrade a murit la câteva ore după o operație de liposucție.  

Chiar dacă avea o siluetă zveltă, Andrade a decis să se supună unei proceduri de liposucție la un spital din orașul ei natal, São Paulo, Brazilia.

După ce pacienta a murit, spitalul a precizat că Andrade a suferit o „embolie pulmonară masivă”, care i-ar fi și provocat decesul.

„Intervenția chirurgicală a fost întreruptă, iar pacienta a fost supusă unor teste care au dezvăluit o tromboză masivă”, spune purtătorul de cuvânt al Spitalului São Luiz, conform Mirror.

„Ea a fost transferată la terapie intensivă unde a fost supusă unui tratament medicamentos și hemodinamic. Procedura de liposucție a fost efectuată de un chirurg și un anestezist privat angajat de familie", a precizat acesta.

Citește și
ascot
Paradă impresionantă de pălării în prima zi a curselor de cai de la Ascot. Regele Charles și soția sa, printre cei prezenți

Fotomodelul participa la reality show-ul brazilian Power Couple împreună cu iubitul ei, João Hadad, în momentul decesului. João a declarat că este „distrus” și că trăiește „cel mai rău coșmar" după aflarea veștii morții iubitei lui.

El spune despre Andrade că a fost o persoană „extraordinară" care „a captivat lumea cu grația și eleganța ei".

Luana s-a născut și a crescut în São Paulo și locuia cu iubitul ei de aproximativ patru luni în Greater Vitória.

O anchetă privind moartea Luanei este în curs de desfășurare.

În ultima postare de pe pagina de Instagram a fotomodelului, Andrade apare la sala de sport.

Tânăra apare îmbrăcată în echipament sportiv, în timp ce stă așezată de salteaua de gimanstică și făcându-și un selfie în oglindă. Fotografia a fost făcută în ziua în care aceasta a murit.

„În locul meu preferat", este ultimul mesaj al ei postat pe Instagram.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult